Otvorena je studentska natječajna izložba vizualnog identiteta

Piše
Petra Haleš

Nov 20, 2018

Institut za razvoj obrazovanja u suradnji s Akademijom dramskih umjetnosti organizira EDUpolicy LAB studentsku natječajnu izložbu vizualnog identiteta projekta koja se održava u Galeriji F8 u sklopu Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, od 19. do 30. studenog. Pozivamo vas da ju posjetite svaki dan osim nedjelje od 10 do 19 sati.

O izložbi

EDUpolicy LAB natječajna izložba vizualnog identiteta projekta, izložba je studentskih radova prijavljenih na natječaj projekta EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti sciljem promicanja studentskog angažmana u poslovnoj sferi te kreativnih studentskih ideja.

Pobjednički rad koji je i osvojio novčanu nagradu je rad dvije studentice sa Studija Dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – Stelle Grabarić i Ljubice Golubić. Uz pobjednički rad, koji je postao i vizualni identitet projekta, na izložbi će biti izloženi i radovi ostalih studentica i studenata sudionika natječaja.

Izložba se vodi krilaticom „sve studentsko“, stoga je i izložbeni prostor Galerija F8 – studentska galerija Akademije dramskih umjetnosti, postav izložbe i sav promidžbeni materijal izrađen je od strane studenata Studija Dizajna Sveučilišta u Zagrebu, a oko logističkih i medijskih pitanja angažirane su studentice volonterke Instituta za razvoj obrazovanja.

Cilj ove izložbe je predstaviti kreativna rješenja studenata, promovirati studentski angažman te primjerom potaknuti i druge institucije na uključivanje studenata u svoje projekte i poslovanje.

O projektu EDUpolicy LAB „EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti“je ESF projekt usmjeren na unapređenje znanja i vještina studentica i studenata u rješavanju problem obrazovne integracije socijalno isključenih skupina kroz suradnju civilnog društva s visokoobrazovnim ustanovama.

Projekt vodi Institut za razvoj obrazovanja u partnerstvu s Akademijom dramskih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu,Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku, Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu te Volonterskim centrom Slavonski Brod.

Komentari