Otvorenje izložbe Street Art Karnewal

Piše
Dijana Šimunić

Nov 02, 2016

Na izložbi Street Art Karnewal bit će prikazani radovi onih koji svoje radove često predstavljaju i na gradskim pročeljima te su jedni od najangažiranijih umjetnika na lokalnoj nezavisnoj kulturnoj sceni.

KA-MATRIX i AKC Attack! organiziraju zajedničku izložbu karlovačkih i dugoreških umjetnika koji svoj rad baziraju na uličnoj (street art) estetici.

Izložba se otvara u četvrtak, 3. studenog, u 20 sati i biti će postavljena u zagrebačkoj galeriji Siva koja se nalazi unutar Autonomnog kulturnog centra Medika, a moći će se pogledati do 09. studenog, nakon čega seli u Pulu. Na izložbi će biti prikazani radovi Tally Rayne Adams, Leonarda Lesića, Ranka Ajdinovića i mnogih drugih koji svoje radove često predstavljaju i na gradskim pročeljima te su jedni od najangažiranijih umjetnika na lokalnoj nezavisnoj kulturnoj sceni.

Događanju u Zagrebu prethodile su izložbe u Lovincu i Vukovaru gdje su se lokalnim umjetnicima pridružili zagrebački kolege s kojima su održali i više radionica na temu ulične umjetnosti. Street Art Karnewal je projekt koji KA-MATRIX provodi u suradnji s udrugama Attack!, UKE, VUKA i Savez udruga Rojc.

Komentari