Otvoreno 6. izdanje Ultra festivala

Piše
x-ica tim

Jul 07, 2018

Jučerašnje spektakularno otvorenje 6.izdanja Ultra festivala započelo je domaćim dečkima Vanillaz te Afrojackom, dj Snakeom i ljubimcima publike Axwellom i Ingrossom.

Nešto mirniji prvi dan protekao je bez većih problema uz dobru organiziranost 2000 članova Ultra teama koji su brzo i efikasno radili svoj posao da bi 40 000 partijanera moglo bezbrižno uzivati u zvucima najbolje svjetske elektronske glazbe.

Prirodne ljepote grada pod Marjanom stavile su Ultru Europe na sam vrh svjetskih festivala pa je tako popularno nazvana The Destination.

Šesto izdanje festivala popraćeno je najjačim line upom ikad pa se tako uz jučerašnje nastupe u ova dva dana očekuje Marshmello, David Guetta, Van Buuren, the Chainsmokers, Hardwell te ostatak elite.

Vatromet sinkronizan sa glazbom, more šljokica, svjetlećih narukvica, hladna piva u potocima, veseli partijaneri iz čak 120 zemalja svijeta, sve je to bila Ultra prvi dan.

Razgovarali smo sa partijanerima koji su potegnuli skroz iz Novog Zelanda da bi došli ovdje. Ķažu da su oduševljeni svime i da su ovdje cijene za njih smiješno male i da im se jako sviđa energija na stadionu.

Ulaznica još ima, unutar festivala ne fali ni hrane ni pića. Cijene su prihvatljive.

Naoružajte se što luđim asesorajzom, a što se odjeće tiče vlada jedno pravilo – manje je manje.

Komentari