Panel diskusija „Put Recipea od papira do portala”

Piše
Petra Haleš

Jan 09, 2020

Preko 3.000 ljudi u manje od dvije godine, povećanje redakcije s 3 na 18 članova, jedna Rektorova nagrada i godina dana postojanja portala.

Digitalni medij Recipe, službeno glasilo Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) u suradnji s FIN (The Future is now – conference on digital medicine), organiziraju panel diskusiju na temu digitalne transformacije u biomedicini i zdravstvu.

Diskusija će se održati 15. siječnja 2020. u klubu Boogie (Margaretska ulica 1) s početkom u 19:00 sati.

Ovaj događaj zamišljen je kao proslava dobitka Rektorove nagrade, ali i prvog rođendana portala. Iz tog će razloga, kako bi sudionike uveli u tematiku diskusije, članovi Uredništva portala Recipe predstaviti put i razvoj Recipea od tiskanog časopisa do digitalnog medija koji iz dana u dan raste i postaje sve relevantnijim.

Nakon kratkog predstavljanja portala, uslijedit će panel diskusija na temu digitalne transformacije u biomedicini i zdravstvu moderirana od strane člana Uredništva portala.

Svjesni važnosti i potrebe za razgovorom o ovoj sve važnijoj temi, organizatori su okupili osobe iz struke kojima je bavljenje digitalizacijom biomedicine i zdravstva svakodnevica. Sudionici panel diskusije bit će predsjednica Hrvatske ljekarničke komore Ana Soldo, mag. pharm., CEO Aurantium d.o.o. mr. sc. Alan Ramić, mag. pharm., CEO Veridian Healthstream Denis Bičanić te CEO The future is now Mladen Kovaček.

Ovim putem pozivamo Vas da se pridružite panel diskusiji u organizaciji digitalnih medija Recipe i The future is now – conference on digital medicine. Otkrijte novitete, ali i perspektivu farmaceutske i biomedicinske struke na području Republike Hrvatske.

Komentari