Plesom do osmijeha – Humanitarni božićni salsa party

Piše
Lorena Sikavica

Oct 27, 2015

Plesom do osmijeha je slogan divne večeri kojoj se svi vesele i u kojoj se svi ujedinjuju s jednim ciljem. Zaboravljamo svoje probleme, plešemo, igramo tombolu i skupljamo čim više za pomoć.

Nadamo se da ćete uživati u programu uz specijalnog gosta večeri – DJ Willya iz Amsterdama, brojne nastupe plesača iz cijele Hrvatske, animacije i pregršt izvrsne latino glazbe uz domaće i strane DJ-e, a božićna tombola će svakome izmamiti osmijeh na lice. Prihod od tombole i ulaznica donirat će se potrebitima.

Veselimo vam se u subotu, 12. prosinca, od 21 sat, u dvorani Kornati Hypo Centra, Slavonska avenija 6.

Kako sudjelovati

1. Dolaskom na party, jer dio od ulaznica odlazi u humanitarne svrhe.

2. Igranjem tombole na samom partiju: tombolu može igrati bilo tko tko dođe na party. Tombola iznosi 10 kuna, izvlači se broj, a svaki broj nosi i jedan poklon pod tim brojem. Dakle, nećete ostati praznih ruku i kući ćete ponijeti jedno divno iskustvo koje ćete zasigurno pamtiti.

3. Donošenjem poklona za tombolu: poklon može biti zaista bilo što, neka sitnica npr. ukrasna figurica, mirisna svijeća, knjiga, fotoalbum, olovka, nakit, ukras, čarape, rukavice za zimu… Ma bilo što.
Poklone možete već sada zapakirane donositi u prostore PK Los Mamberos (Šubićeva 20) u terminima tečajeva ili ih predati instruktorima u nekoj od škola prijatelja humanitarke ili čak donijeti direktno na party.

Ulaz na parti naplaćuje se 40 kuna (prihod od naplate ulaza i tombole odvaja se u svrhu humanitarne akcije)

Gdje kupiti ulznicu:

1. U PK LOS MAMBEROS, Šubićeva 20, u vrijeme redovnih tečajeva.

2. Uplatom na račun:
PK LOS MAMBEROS
RBA: 2484008-1500185691
IBAN: HR7424840081500185691
SVRHA: uplata humanitarnog partija; obavezno navedite ime i prezime

3. Na samom ulazu na party, 12. prosinca, Hypo Centar.

Detaljnije pročitajte na službenoj facebook stranici.

Komentari