Počinje Starter mjesec karijera: Gdje izvire tvoja karijera?

Piše
Lorena Sikavica

Nov 13, 2017

Starter Mjesec karijera, projekt namijenjen mladima koji se žele pripremiti za proces zapošljavanja, započinje svečanim otvaranjem 15. studenog  u 14 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u dvorani A201.

Na otvorenju zainteresirani će imati priliku poslušati predavanje Jana Šnajdera na temu Umjetna inteligencija: prilika ili prijetnja za tvoj život i karijeru?, a Iva Gospodnetić, voditeljica ureda Centra karijera FER-a podijelit će sa studentima savjete o karijeri i zapošljavanju. Uz zanimljiva predavanja, bit će predstavljena poduzeća koja će sudjelovati na ovogodišnjem Starter Mjesecu karijera i poduzeća koja će sudjelovati na Career Speed Datingu – događaju koji označava kraj Starter Mjeseca karijera.

U sklopu ovogodišnjeg Starter Mjeseca karijera kojeg organizira eSTUDENT očekuju vas brojna edukativna i korisna događanja.

23. studenog 2017. zainteresirane očekuje Izlet na buduće radno mjesto u Nanobit, uspješnu hrvatsku tvrtku za razvoj igrica za smartphone. Svi koji sanjaju da će u budućnosti raditi u takvoj kompaniji imat će priliku čuti iskustva iz prve ruke, osjetiti atmosferu i pitati sve što ih zanima.

Prvi korak u procesu zapošljavanja je pisanje životopisa. On je prvi korak između kandidata i poslodavca. Da biste ostavili što bolji dojam na buduće poslodavce, 28. studenog očekuje vas CVhelpdesk – radionica na kojoj će vas zaposlenici Samsunga naučiti kako napisati što bolji životopis.

Nakon što naučite kako ostaviti najbolji dojam i kvalitetno se predstaviti putem životopisa, za sljedeći korak u procesu zapošljavanja pripremit će vas zaposlenici Zagrebačke banke koji će 29. studenog 2017. održati radionicu “Selekcijski intervju”.

Komentari