Podrška studenata FFZG-a učiteljima i nastavnicima

Piše
Petra Haleš

Mar 16, 2020

Osnovan Sustav podrške studenata FFZG-a učiteljima i nastavnicima u školama.

Budući da se uslijed epidemiološke krize, nastava u osnovnim i srednjim školama od ponedjeljka izvodi online, studenti FFZG-a osnovali su Sustav podrške učiteljima i nastavnicima.

Budući da u našim školama radi veliki broj starijih učitelja i nastavnika, zasad pedesetak zainteresiranih studenata nastavničkih smjerova odlučilo je budućim kolegama iz zbornica pomoći u sukreiranju online predavanja i izvođenju online nastave.

Kontakti studenata dostavljeni su Ministarstvu znanosti i obrazovanja koje će kontaktirati studente čiji profil bude bio potreban ili te kontakte preusmjeriti školama.

Studentima je ovo prilika da u kriznim situacijama pomognu nekome, ali i da u praksi pokažu i primijene svoja znanja te steknu nove vještine.

Ukoliko ste i vi zainteresirani za sudjelovanje, utoliko popunite obrazac za sudjelovanjem, ovdje.

Obrazac zasad popunjavaju samo studenti nastavničkih smjerova Filozofskog fakulteta.

Neka izreka ‘Filozofski je način života’ vrijedi i u trenucima krize. Tko zna što ona znači, shvatit će.

Studentski zbor još jednom apelira na sve kolegice i kolege, članove akademske zajednice, da se pridržavaju uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kao i ostalih službenih tijela. Također, kako bismo zaštitili one slabije u našem društvu (starije i bolesne), pozivamo vas da u narednom periodu izbjegavate BILO KAKVA nepotrebna okupljanja većeg broja ljudi.

Komentari