Ukupno 6 članaka.

Caffe bar Sova

11
Nov

Caffe bar Sova

U neposrednoj blizini Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu nalazi se prekrasno uređen Caffe bar Sova koji je odlučio širom otvoriti vrata studentima, članovima portala x-ica.com i članovima x-ica Gold cluba.

više

Untitled

08
Nov

Rituals caffe

Svim registriranim članovima portala x-ica.com od danas je vrata otvorio moderno uređeni Rituals caffe u Španskom i Prečkom. Svoju dobrodošlicu studentima pokazali su s vrlo atraktivnim popustima.

više

BROOM bar

07
Mar

BROOM bar

Popularna Opatovina, obogaćena novim originalnim mjestom, uređenim u srednjovjekovnom stilu otvorila je vrata studentima, članovima portala x-ica.com i svim poslovnim partnerima portala. 

više

buzz bar

25
Aug

Buzz bar

Dragi članovi Portala x-ica.com i x-ica Gold cluba, u krug naše obitelji ušao je i prvi caffe bar uređen u retro stilu, bar u kojemu se osjećate kao kod kuće, totalno friendly, Buzz bar, Preradovićeva ul. 30, Zagreb.

više

ritam grada

24
Nov

Ritam grada

U srcu metropole smjestio se Ritam grada i pripremio popuste za registrirane članove portala x-ica.com.

više

sunshine

27
Jul

Caffe bar Sunshine INN

U blizini Sveučilišne aleje, Učiteljskog fakulteta i Studentskog doma Ante Starčević uživajte u Caffe baru Sunshine INN i popustima za registrirane članove portala x-ica.com i članove x-ica Gold cluba.

više

Ukupno 6 članaka.