Povratak u Budućnost – natječaj za izložbu

Piše
Ana Leko

Aug 26, 2015

Na dan Grada Lipika održat će se izložba Povratak u Budućnost. Pozivaju se mladi umjetnici da se prijave na natječaj za sudjelovanje u ovoj izložbi.

Grad Lipik povodom Dana grada organizira izložbu Povratak u Budućnost. Tim povodom otvoren je natječaj za izlaganje na ovoj grupnoj izložbi hrvatskih umjetnika. Naglasak je na mladim autorima koji su budućnost kulture i umjetnosti i mogu se prijaviti umjetnici do 35 godina starosti. Izložba će se održati u napuštenoj zgradi, bivšoj robnoj kući Budućnost u Lipiku, a otvorenje će biti 4. listopada, na Dan grada Lipika.

Zgrada Budućnost je svjedok i simbol prošlosti, surove sadašnjosti i neizgledne budućnosti jedne regije, a održavanjem izložbe upravo tamo želi se pokazati da nade ipak ima.

Natječaj je otvoren do 15. rujna, a mogu se prijaviti djela u likovnim tehnikama i medijima poput slikarstva, kiparstva, grafike, fotografija, instalacije, videa i prostornih intervencija. Za prijavu je potrebno poslati kontakt podatke, životopis, idejni opis projekta, tehnički opis rada i kvalitetnu fotografiju ili video na e-mail adresu theline.gallery@gmail.com.

Na toj istoj adresi možete dobiti i sve dodatne informacije i odgovore na pitanja, a možete pogledati i na facebooku.

Komentari