Plaćeni program osposobljavanja Pan-European Seal

Piše
Petra Haleš

Feb 10, 2020

Stipendije za jednogodišnji posao u Europskom patentnom uredu i Uredu za intelektualno vlasništvo Europske unije.

Pred krajem ste svog studiranja ili ste upravo diplomirali i u potrazi ste za dobrim poslovnim prilikama? Pan-European Seal je plaćeni program osposobljavanja u trajanju od godinu dana za radna mjesta u Europskom patentnom uredu (European patent Office – EPO) i Uredu za intelektualno vlasništvo Europske unije (European Union Intellectual Property Office – EUIPO).

Program nudi mladim ljudima, različitih struka, koji su netom završili diplomske studije mogućnost stjecanja vrijednog profesionalnog radnog iskustva u multikulturalnom okruženju u jednom od gradova EU u kojem djeluju EPO i EUIPO (Alicante, Hague, Berlin, Munchen, Vienna, Bruxelles). Sveučilište u Splitu je od 2019. godine dio mreže sveučilišta uključenih u Pan-Europan Seal program čija je svrha premostiti razlike između akademske zajednice i tržišta rada u području intelektualnog vlasništva.

Iskazi interesa za sudjelovanje u programu se zaprimaju od 17. veljače do 8. ožujka 2020., nakon čega Sveučilište nominira do 10 najboljih studenata koji će imati mogućnost prijaviti se za otvorene pozicije u EPO-u i EUIPO-u.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Komentari