Prijave za financiranje studentskih aktivnosti

Piše
Petra Haleš

Feb 10, 2021

Do 05. ožujka 2021. u 12:00 sati otvoren je Javni poziv za financiranje studentskih aktivnosti od strane Studentskog centra Split. 

Povjerenstvo za raspodjelu naknade 0,5% neto iznosa naknade izvođaču kod posredovanja pri obavljanju studentskih poslova za studentske aktivnosti, sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova poziva:

1. studentske zborove sastavnica,

2. studentske udruge,

3. studente pojedince,

da se prijave za financijsku potporu u provođenju aktivnosti ili projekata iz područja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima, sukladno čl. 14., st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova.

Financijska sredstva koja se dodjeljuju putem ovog Poziva odnose se na financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentskim aktivnostima.

Ukupno planirana vrijednost Poziva iznosi 0,5% netoiznosa naknade izvođaču, koje Studentski centar Split prikuplja na žiro-računu posebne namjene i iznosi 750.000,00 kn Povjerenstvo nakon provedenog postupka po javnom pozivu, donosi prijedlog raspodjele financijskih sredstava.

Konačnu odluku o raspodjeli financijskih sredstava donosi povjerenstvo nakon žalbenog roka.

Na Poziv se mogu prijaviti studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studenti pojedinci, kada su oni, u skladu s uvjetima poziva prihvatljivi prijavitelji. Poziv se ne odnosi na financiranje aktivnosti, programa i projekata trgovačkih društava, obrta, ustanova i zaklada.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Foto: Pixabay

Komentari