Prijave za Karijerni aerodrom su otvorene

Piše
Petra Haleš

Apr 01, 2021

Karijerni aerodrom olakšava studentima početak karijere, ne propusti prijave!

Ne znaš kako napisati CV? Razgovori za posao stvaraju ti stres? Pridruži se radionicama i predavanjima u sklopu projekta Karijerni aerodrom i nauči kako lakše dobiti posao i očarati poslodavce.

Karijerni aerodrom novi je projekt tima STARTER, unutar eSTUDENTa koji pomaže studentima olakšati put u poslovni svijet. Radionice i predavanja održavat će se online, zbog trenutne epidemiološke situacije, u tjednu od 12. do 16. travnja Studenti svih fakulteta imaju se priliku prijaviti od 1. do 10. travnja preko obrasca. (trebam link)

Što je Karijerni aerodrom? 

Projekt je jedinstven po tome što objedinjuje sve što ti je potrebno kako bi uspješno prošao proces pronalaženja posla, istaknuo se i bolje konkurirao na tržištu rada od samog početka. Projektni tim STARTER smatra da postoji potreba za ovakvim projektom jer još uvijek ne postoji ništa slično u studentskoj zajednici. Teme koje će biti zastupljene su: kako napisati dobar CV i motivacijsko pismo, LinkedIn i kako se promovirati, testiranje za posao, selekcijski intervju te kako od studentskog posla doći  do karijere.

Tko su predavači i kada se odvijaju radionice? 

Prva na redu je radionica ‘’Kako napisati dobar CV i motivacijsko pismo?’’  koju će održati vodeća hrvatska grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima i potragu za kadrovima, Selectio – 12. travnja.

Zatim 13. travnja slijedi ‘’Radionica o testiranju za posao’’ koju će voditi stručnjaci iz poduzeća PwC, jedne od najvećih mreža profesionalnih usluga na svijetu, koje se smatra jednim od četiri velikih računovodstvenih tvrtki.

U srijedu, 14. travnja stručnjaci iz multinacionalne tvrtke za proizvodnju duhanskih proizvoda Philip Morris  održat će ‘’Radionicu o selekcijskom intervjuu’’.

Svi oni koji još nisu upoznati s LinkedIn društvenom mrežom pozvani su u četvrtak, 15. travnja predavanje poznate novinarke Maje Krištafor  ‘’LinkedIn za genZ i Young Millennialse’’.

Za kraj slijedi panel rasprava ‘’Od studentskog posla do karijere’’ u kojoj će sudjelovati stručnjaci vodeće banke u Hrvatskoj – Zagrebačke banke i stručnjaci iz globalne IT i telekomunikacijske tvrtke – Infobip.

Prati službenu web stranicu, STARTER web stranicu, društvene mreže, Facebook, Instagram  i LinkedIn kako bi saznao sve detalje o projektu!

Saznaj na vrijeme sve novosti koje donosi eSTUDENT u novoj akademskoj godini i pretplati se na newsletter.  Također prijavi se u STARTER sustav i dobivaj na vrijeme informacije o studentskim praksama, poslovima i pripravništvima.

Komentari