Online rasprava u sklopu projekta “Klub čitatelja”

Piše
Vedran Mikulić

svibnja 19, 2020

Zbog novonastale epidemiološke situacije Svjetski savez mladih Hrvatska (SSMH) otvorio je prijave za online raspravu u sklopu projekta “Klub čitatelja” kako bi knjigoljupci slobodno vrijeme pred sobom ispunili što kvalitetnije za osobni rast.

SSMH je podružnica međunarodne organizacije mladih Svjetski savez mladih koja u svijetu okuplja preko milijun članova, a u Hrvatskoj imamo više od 140 članova u Zagrebu i Osijeku.

Više o SSMH možete pročitati ovdje.

Klub čitatelja višegodišnji je projekt Svjetskog Saveza Mladih Hrvatska koji se odvija u Osijeku s ciljem poticanja razvoja kulture čitanja i pisanja na način da svaki mjesec nakon pročitane knjige slijedi zajednička rasprava o pročitanom. Rasprava je u ugodan razgovor uz razmjenu mišljenja o temi, radnji, likovima i djelu općenito.

Zadani naslovi su tematski različiti zbog želje da svatko nađe nešto za sebe, ali sva djela povezuje teme ljudskog dostojanstva i ljudskih prava. Sljedeća rasprava će se održati 1. lipnja 2020. u 18:00h online putem, a za sudjelovanje je potrebna prijava putem obrasca ovdje.

Sudionici će nakon prijave primiti dodatne informacije za sudjelovanje u raspravi.

Prijave traju do 31. 5. 2020., a broj mjesta je ograničen.

Prijava za susret u lipnju vrijedi i za nadolazeći susret u srpnju, koji će se održati online putem 6. srpnja.

Komentari