Prijavi se na 4. Regional Case Study

Piše
Diana Radobuljac

Oct 25, 2016

Start-up udruga iz Pule organizira četvrti po redu Regional Case Study koji će se održati tokom studenog i prosinca 2016. godine. Prijave traju do 9. studenog.

Novi poslovni slučajevi čekaju vaša inovativna rješenja. Za one koji još nisu čuli za Regional Case Study to je nacionalno natjecanje u studijama slučajeva (case study) domaćih i inozemnih kompanija iz različitih djelatnosti.

Simulacija poslovnih problema i njihovih rješenja ozbiljna je igra koja će trajati dva mjeseca. Za početak se morate prijaviti (samostalno), a zatim oformiti svoj tim od minimalno 2, a maksimalno 3 ljudi. Nakon toga izabirete case, odnosno slučaj, kojim se želite baviti i krećete s brainstormingom. 

Za svaki poslovni slučaj odabiru se 3 najbolja tima za koje su predviđene novčane i druge nagrade. Sudjelovanje u svim aktivnostima natjecanja je potpuno besplatno, a nagradni fond iznosi 12 000 kn. Također, natjecatelji nisu obavezni dolaziti u Pulu ni za jednu aktivnost.

Prijaviti se mogu studenti svih Sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova, odnosno sve visoke škole i veleučilišta. Osim studenata mogu se natjecati i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.

Prijaviti se možete do 9. studetnog tako da na e-mail adresu regionalcasestudy@gmail.com pošaljete svoj životopis.

Više o prijavi pogledajte na poveznici i pratite na Facebooku.

Izvor: Start-Up Pula

Komentari