Prijavi se na BEST stručne seminare

Piše
Petra Haleš

Sep 11, 2019

Želiš li ove zime imati prekrasan pogled s Eiffelovog tornja ili vidjeti predivna prostranstva planinskog lanca Ural? BEST stručni seminari ti to mogu omogućiti! Najprije prouči listu seminara, odluči se koji ti najviše odgovara i prijavi se!

Prijave su počele i traju do 06.10.2019., a sve što trebaš je poslati motivacijsko pismo i odgovoriti na 3 pitanja. Listu seminara možeš naći na linku gdje odabireš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju.

Prijaviti se mogu studenti Sveučilišta u Zagrebu, a za cijenu se ne trebaš brinuti jer upada u studentski budžet i iznosi max. 20 eura! Ona pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, dok se za put moraš pobrinuti sam.

Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:

  • Napravi korisnički račun na best.eu.org
  • Istraži ponuđene seminare na linku.
  • Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
  • Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno – čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
  • Pošalji mail na: iva.blaskovic@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te sliku indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija) ili screenshot Studomata. Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.

Više informacija možeš naći na Facebook stranici, a možeš baciti oko i na web stranicu.

Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: iva.blaskovic@best.hr

Izvor: cpsrk.foi.hr

Komentari