Untitled

Prijavi se na GeCCO virtualno natjecanje

Piše
Petra Haleš

Jan 21, 2021

Global eCollaboration Competition (GeCCo) je internacionalno i interdisciplinarno virtualno natjecanje koje okuplja mlade voditelje projekata iz cijeloga svijeta kao i one koji to tek žele postati! 

Natjecatelji su grupirani u međunarodne timove od 6 članova koji unutar 24 h rješavanju Case Study zadatak. Za natjecanje se mogu prijaviti kandidati do 35 godina starosti neovisno o količini iskustva i području znanja, a finaliste ovogodišnjeg GeCCo natjecanja očekuju vrijedne nagrade!

GeCCo je do sada okupio mlade i buduće voditelje projekata iz preko 21 zemlje svijeta koji su danas YC članovi te uspješni voditelji projekata. Postanite i Vi dio YC zajednice i prijavite se na GeCCo 2020/21!

Prijave su u tijeku i traju do 05. veljače 2021. godine! Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca klikom na sljedeći link.

Dodatne informacije potražite na web portalu ili Facebook stranici!

Foto: Pixabay

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, povrat novca pri svakoj kupovini uz x-ica Cashback, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.