Prijavi se za volontiranje na adventskoj utrci

Piše
Lorena Sikavica

Oct 22, 2019

Trkači kostimirani u božićne likove i ove će godine protrčati središtem blagdanski ukrašenog Zagreba. Tisuće šareno odjevenih natjecatelja ove godine podržat će borbu protiv melanoma u okviru poznate utrke Zagreb Advent Run.

Novost u odnosu prošlogodišnja izdanja Zagreb Advent Runa je da se ove godine manifestacija održava čak dva dana. Prvoga dana 7. prosinca organizirano je preuzimanje startnih paketa, bogati glazbeni program, sportsko-edukativni program, besplatni preventivni pregledi madeža te stručna savjetovanja o zaštiti kože. Drugoga dana 8. prosinca s početkom u 11 sati održat će se sama utrka sa startom i ciljem ispred hotela The Westin Zagreb.

Prošlogodišnji Zagreb Advent Run okupio je više od 2.500 sudionika. S obzirom na to da se ove godine očekuje još veći broj sudionika – trkača koji prolaze trasama od 5 i 10 kilometara i nordijskih hodača – organizatori pozivaju sve zainteresirane da se pridruže veselom i blagdanski raspoloženom volonterskom timu.

Svi zainteresirani za volontiranje na Zagreb Advent Runu 2019. mogu se prijaviti do 28. studenoga na e-mail volontiraj.runcroatia@gmail.com.

Angažman volontera trajao bi od 6. do 8. prosinca, a za njih su osigurani startni paket, kvalitetna dry-fit Run Croatia majica i okrjepa za sva tri dana.

Komentari