Untitled

Prijavite se na SCG Bangkok Business Challenge

Piše
Petra Haleš

Oct 24, 2019

Najduže azijsko studentsko start-up natjecanje održat će se od 20. do 22. veljače 2020. na Tajlandu.

Sve svjetske discipline su dobrodošle. Pridružite se i natječite za novčanu nagradu višu od 60.000 dolara. Odbor za odabir najboljih sastoji se od vodećih investitora, poduzetnika i poslovnih profesionalaca. Traže se najbolje početničke poduzetničke ideje spremne za investicije. Registracije su moguće do 5. prosinca 2019. godine.

Bangkok Business Challenge osnovano je 2002. godine, a od 2011. godine svi predani poslovni planovi ocjenjuju se ne samo ekonomskom ispravnošću već i koliko utječu na društbene i ekološke probleme.

Faze natjecanja

  • Prijava

Timovi se mogu prijaviti putem linka do 5. prosinca 2019. godine u 23:59 (Bangkok vremenska zona).

  • Prvi krug

Timovi moraju predati „Pitch Deck“ prema predlošku na linku kojim pokrivaju sve tražene teme do 5. prosinca 2019. Sve dodatne izmjene mogu biti uređene do isteka roka za prijavu, a zakašnjele prijave neće se uzimati u obzir.

Youtube poveznica na „Pitch“ u trajanju manjem od minute mora biti predana uz „Pitch Deck“. Iako opcionalna, vizualno i verbalno će pomoći sucima prilikom ocjenjivanja.

Najboljih 19 timova nastavit će do polufinalnog kruga u Bangkoku. Uz navedeno, najboljih 6 timova koji predstavljaju akademske institucije na Tajlandu natjecat će se u zasebnom dijelu („Thailand track“), a pobjednik će se pridružiti ostalim timovima što čini ukupno 20 timova polufinalista.

  • „Thailand track“ – 20. veljače 2020. godine

Uvjeti faze su slanje .pdf datoteke sa cjelokupnim poslovnim planom do 1. veljače 2019. godine.

  • SSA Network Coaching

Ova faza svim polufinalnim timovima omogućava uvježbavanje finalne prezentacije, primanje povratnih dojmova i upoznavanje sa mjestom i opremom koja će se koristiti u polufinalnom krugu.

Timovi će dobiti usmene i pismene povratne informacije od iskusnih poduzetnika, investitora i profesionalaca iz Sasin Alumni Association mreže ljudi. Ovi rezultati neće biti uključeni u natjecanje.

  • 60-second pitch

20 timova prolazi do polufnala gdje će biti nasumično raspoređeni u četiri skupine.

Detalje o prijavi pročitajte ovdje.

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.