Proglašenje pobjednika L’Oreal Brandstorm natjecanja

Piše
Petra Haleš

Apr 03, 2019

Hrvatska je po četvrti put sudionik regionalnog studentskog natjecanja L’Oreal Brandstorm čiji pobjednik osvaja sudjelovanje na globalnom natjecanju, koje se u Parizu održava 27. godinu zaredom okupljajući pobjednike nacionalnih natjecanja zemalja sudionica.

Samo ove godine na natjecanju u Parizu sudjelovat će gotovo 35.000 studenata iz preko 70 svjetskih zemalja.

Ove se godine studentima po prvi put u sklopu globalnog natjecanja pruža jedinstvena prilika za osvajanjem plaćene tromjesečne prakse u najvećem svjetskom startup kampusuStation F, u Parizu.

Proglašenje pobjednika regionalnog finala natjecanja  L’Oreal Brandstorm održat će se danas, 3. travnja 2019. godine u 14.45 sati, u prostoru inovacijskog centra HUB385 (Petračićeva ul. 6, Zagreb).

Ovogodišnji izazov je odgovoriti na pitanje kako izgleda budućnost njege kože te ponuditi inovativno rješenje koje bi unaprijedilo iskustvo korisnika ljekarničkih brandova (npr. Vichy, La Roche-Posay) orijentiranih na zdrav život.

Svoje kreativne i inovativne ideje predstavit će deset timova od kojih je šest iz Hrvatske i četiri iz Srbije. Timovi se sastoje od tri člana, a studenti unutar tima mogu biti s različitih fakulteta.

O pobjednicima koji će se predstaviti na globalnom natjecanju Brandstorm u Parizu 23. svibnja odlučit će stručni žiri kojeg čine Brigitte Streller, generalna direktorica L’Oreala Adria-Balkan, Dario Scaglia, generalni direktor Divizije aktivne kozmetike i Milena Shipkovenska, direktorica ljudskih potencijala L’Oreala Adria-Balkan.

Komentari