Untitled

Prvi posao nakon FOI-ja!

Piše
Petra Haleš

Aug 30, 2020

Završio si ili završavaš Informacijsko i programsko inženjerstvo (IPI), Organizaciju poslovnih sustava (OPS) ili Baze podataka i baze znanja (BPBZ) na FOI-ju? 

Arbona ti nudi idealnu priliku za tvoj profesionalni razvoj u Varaždinu! Nude ti zapošljavanje na neodređeno, stručne i pristupačne mentore, zanimljive projekte, mogućnost napredovanja i početnu plaću od 7.000 kuna neto!

Mlada i opuštena ekipa, koja radi u modernim uredima, koristi vrhunsku opremu i zabavlja se u potrazi je za osobom koja upravo završava ili je završila FOI! Ako si željan učenja i motiviran za rad, pošalji im životopis!

Što možeš raditi u Arboni?

  • Digitalne kampanje od A do Ž: od inicijalnog planiranja i kreiranja pa sve do analize, mjerenja i izvještavanja o postignutim rezultatima
  • Društvene mreže: osmišljavanje i pisanje objava, komunikacija s korisnicima, kreiranje cjelokupne strategije za društvene mreže kao što su Facebook, Instagram, Youtube
  • Google Ads: pisanje oglasa i odabir ključnih riječi, definiranje i optimizacija kampanja te mjerenje uspješnosti
  • SEO optimizacija
  • Izrada email marketing kampanja
  • Rad na internim projektima
  • Razvijanje Arbona aplikacija i digitalnih alata

Prijavi se!

Postani dio poduzeća sa Deloitte liste – jedne od najbrže rastućih poduzeća na području Europe, Srednjeg Istoka i Afrike!

Natječaj je otvoren do 21. rujna 2020. godine!

Komentari

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, povrat novca pri svakoj kupovini uz x-ica Cashback, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.