PUBG Duo Adria Championship

Piše
Mateo Galić

Nov 28, 2019

U prosincu u Lifeclass Termama Sveti Martin stižu najbolji igrači PlayerUnknown’s Battlegroundsa na PUBG Duo Adria Championship 2019, turnir za parove s nagradnim fondom od čak 10 tisuća eura.

Nakon što su prošle godine uspješno organizirali PUBG prvenstvo Hrvatske s nagradnim fondom od 10 tisuća kuna, ekipa iz Good Game Globala predvođena Nikolom Stolnikom, u suradnji s partnerima, donosi još veći i još “teži” PUBG turnir za najbolje igrače.

2

Natjecanje će se igrati na PC platformi u dvije faze, online kvalifikacija i offline finala koje će se održati u LifeClass Termama Sveti Martin 14. prosinca. Ukupni nagradni fond od 10 tisuća eura podijelit će najboljih 12 parova u finalu, od čega će četiri tisuće pripasti pobjednicima. Prijaviti se možete putem službene stranice. Osim odličnih PUBG igrača, na event stižu influenceri i streameri kao što su Maro “sprEEEzy” Miličević, Baro “PougljeniMrav” Barukčić i drugi.

PUBG Duo Adria Championship je poseban i po tome što će se održati na ponešto drugačijoj lokaciji od onih na kojima se inače održavaju esport turniri. LifeClass Terme Sveti Martin poznate su po kupališnom turizmu i healthness ponudi, stvarima koje se gotovo nikad ne vežu uz esport, ali budite sigurni da će se to sve češće događati.

Sve informacije kao i prijave dostupne ovdje.

Komentari