Rad i studij u Australiji, Velikoj Britaniji i Čileu

Piše
Petra Haleš

Oct 10, 2019

Dođi i saznaj sve što te zanima o radu i studiju u Australiji, Velikoj Britaniji i Čileu!

STA putovanja organizira predavanje (na engleskom jeziku) koje će se održati u srijedu, 22. listopada u 18 sati u ulici Andrije Hebranga 22 u Zagrebu, a ulaz je slobodan!

AUSTRALIJA – Programi su mogući za SVE, bez obzira na status ili dob. Predstavit će se škole te postupak dobivanja studentske vize. Dobit ćeš sve informacije o tečaju engleskog jezika, veleučilišta i studija u Australiji.

VELIKA BRITANIJA – Predstavit će se i program rada u Velikoj Britaniji koji je dostupan tijekom cijele godine, a sada tamo možeš raditi bez ograničenja ili radnih dozvola! Može ti se pomoći u organizaciji dokumentacije ili ti osigurati da radiš u Londonu ili u pravom engleskom pubu u Engleskoj ili Walesu.

ČILE – Novi programi rada od sada i u Čileu! Možeš odraditi praksu ili volontirati , a ako ti je španjolski jezik još malo stran, možeš završiti i tečaj jezika. Možeš birati između različitih područja rada i lokacija. Nudi ti se potpuna pomoć u organizaciji radnog iskustva u Čileu i zato nemoj propustiti ovu priliku!

Facebook event

Komentari