Radionica “Kako biti kreativniji!”

Piše
Petra Haleš

Apr 02, 2019

Nakon završetka prijava na ovogodišnje studentsko natjecanje u izradi vizualnih rješenja Vizionar, kreativni direktor poduzeća I TO NIJE SVE! Alen Kekić održat će radionicu na temu “Kako biti kreativniji!” 4. travnja u 18:30 sati, u agenciji I TO NIJE SVE! (Ulica Krste Pavletića 1/1) s ciljem podučavanja polaznika o kreativnosti u oglašivačkoj industriji.

Kekić će na radionici staviti naglasak na koje stvari treba paziti u oglašivačkoj industriji, kako usmjeriti kreativnost pri rješavanju zadatka te će ponuditi brojne druge savjete za poslovnu i kreativnu budućnost.

Alen Kekić otkrio je kako je ovo već četvrta godina suradnje agencije I TO NIJE SVE! i Vizionara:

“Vrlo smo ponosni na to. Dati priliku studentima da već na fakultetu osjete kako je biti dio projekta, u kojem klijenti očekuju kreativna rješenja, je sigurno nešto gdje možemo i želimo pomoći studentima. S druge strane, od studenata očekujemo da stvore nešto super, da uživaju u stvaranju, u zadatku i procesu. To je ono bitno. Uvijek ste pomalo nezadovoljni sa završenim radom i točno znate što biste bolje napravili sljedeći put. Mislim da tu leži izvor onog lijepog u ovom poslu, a to je da svaki put kada dobijete novi zadatak i projekt na stol, dobijete priliku usavršiti ono na čemu ste do tada radili.” Uz to, svim zainteresiranim za njegovu radionicu poručio je: “Biti kreativan nije rocket science, a niti neurokirurgija. Svatko može biti kreativan i to je nešto što se uz malo truda može naučiti i internalizirati. Na radionici će studenti sigurno naučiti kako biti kreativni unutar smjernica i ograničenja nekog branda jer na prvo čitanje klijentovog briefa to skoro uvijek izgleda kao nemoguća misija.”

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na radionicu “Kako biti kreativniji!” na linku. Broj mjesta je ograničen te će u slučaju većeg interesa prednost prijave imati natjecatelji Vizionara. Više informacija o natjecanju možete pronaći na službenoj i Facebook stranici.

Komentari