Untitled

Radionica na FOI-ju – “Dizajn REST aplikacija”

Piše
Petra Haleš

Mar 04, 2020

U četvrtak, 12. ožujka 2020. godine, od 13:00 do 16:00 sati, u dvorani 5 na FOI-ju stručnjak iz poduzeća FINA, Marko Truhlaž, održat će radionicu „Dizajn REST aplikacija“.

Studenti će kroz vježbu imati priliku upoznati Java, Spring, Maven i React tehnologije, strukturu REST aplikacija/arhitektura, JWT, Spring security, Spring boot te primijeniti naučeno u praksi. Osim navedenih tehnologija predstavit će se iskustva razvoja aplikacija u FINI.

Fina, zahvaljujući velikom broju stručnjaka koji pokrivaju široko područje informatičkih znanja i tehnologija, korisnicima može ponuditi i usluge iz IT domene.

IT stručnjaci Fine svojim znanjem i stečenim certifikatima nude kompletnu uslugu koja obuhvaća savjetodavne usluge pri osmišljavanju informatičkog sustava, razvoj informatičkog sustava, održavanje i podršku za sva unaprjeđenja. Pri tome podržava i brine se za sve tehnološke domene: mrežne tehnologije, poslužitelje, sistemski softver, razvoj softvera po narudžbi, procese podrške, sigurnost i sl.

Uz znanje, IT stručnjaci Fine posjeduju i veliko radno iskustvo koje su stekli godinama radeći na strateški važnim projektima i servisima Fine za državu i razne poslovne subjekte te uspješno odgovarajući raznim poslovnim zahtjevima, regulativama i rokovima.

Kroz radionicu „Dizajn REST aplikacija“ studenti će imati priliku upoznati:

  • Uvod u tehnologije – Java, Spring, Maven, React
  • Usporedba monolitne i mikroservisne arhitekture
  • Struktura REST aplikacija/arhitektura
  • JWT
  • Spring security
  • Spring Boot
  • Razvoj aplikacija u FINA-i – iskustva i prilike za zaposlenje

Prijavite se za sudjelovanje na radionici putem FOI EVENTS sustava do petka, 6. ožujka do 12:00 sati.

NAPOMENA: Ukoliko će prijavljeni studenti biti spriječeni sudjelovati na radionici, molimo se da se odjave putem FOI EVENTS sustava kako bi oslobodili kolegama mjesto za prijavu.

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.