Reci DA Erasmusu!

Piše
Lorena Sikavica

Oct 04, 2019

Nekoliko studenata čekaju da ti ispričaju o svim čarima studentskih razmjena. Stoga, nemoj propustiti priliku čuti sve o Erasmusu iz prve ruke.

Erasmus je iskustvo kao ni jedno drugo. Mnogi su već osjetili sve prednosti, ali i prepreke koje se kriju iza tog koraka. I među različitim iskustvima krije se jedna zajednička stvar – veliko DA!

DA za jedan nužan skok u obrazovanju. DA za naučeno puno novih lekcija. DA za poznanstva koja ne poznaju granicu. DA za učenje drugih jezika i kultura. DA za vlastiti razvitak u novoj okolini. DA za nešto što mijenja tebe. DA za iskustvo života.

Puno DA stoji uz pojam Erasmus, a ako te samo riječi nisu dovoljno uvjerile, imaš priliku sve čuti vlastitim ušima. Za vrijeme “Erasmus daysa”, potaknutih od strane Agencije za Mobilnost i EU projekata, u cijeloj Hrvatskoj možeš čuti više o tom velikom “pokretu” koji ti omogućuje niz prilika.

A jedan mali Eramus sajam organizira ESN Zagreb, gdje će u ponudit biti pričljivi i uzbuđeni studenti iz Zagreba koji su već bili na barem jednom Erasmusu, ali i Erasmusovci koji su za svoje odredište na razmjeni izabrali baš grad Zagreb.

U ugodnoj internacionalnoj ekipi u petak, 11. listopada čekaju te u Studenskom Centru u prostorijama Stabla znanja da s tobom podijele sve informacije. U 12 sati imat ćeš priliku poslušati kratko o samom Erasmus i bitnim osnovnim podacima, a nakon toga poslušati iskustva naših veteranskih Erasmusovaca i onih koji su upravo u akciji. Nakon toga možeš postaviti pitanja i otkriti još više.

Erasmus Student Network Zagreb je jedna od preko 500 sekcija koje su dio velike mreže koja različitim projektima pokušava olakšati i uljepšati razmjenu svakome pojedincu. Nisu amateri i ovo je njihovo područje djelovanja pa je sigurno da će omogućiti najbolje pričalice koje su sada na razmjeni, a i svoje volontere koji su već bili.

Ako postoji i najmanji komadić zanimanja ili sumnje prema Erasmusu, ovo je događaj za tebe. Dođi i vidi je li sljedece da – tvoje DA

Komentari