Remi Gaillard – više od 15 godina ludovanja

Piše
Mateo Galić

Feb 12, 2016

Remi Gaillard, francuski komičar, svjetski poznat po urnebesnim skečevima u kojima ismijava ljude u raznim situacijama, već više od 15 godina luduje i nasmijava ljude širom svijeta.

Komičar Remi Gaillard postao je poznat davne 2002. godine kada je poslije finalne utakmice francuskog kupa obukao dres pobjedničke momčadi i slavio pobjedu sa suigračima. Čestitao mu je čak i tadašnji predsjednik Francuske Jacques Chirac.

Iste godine uspio je stajati rame uz rame s francuskim odbojkaškim  reprezentativcima na svjetskom prvenstvu. Prije jedne utakmice, dok se intonirala nacionalna himna, on je jedini pjevao. Sve ovo su prenijele mnoge TV postaje, uključujući i Eurosport. Tek prije same utakmice osiguranje ga je izvelo s parketa.

1

Pored skečeva u vlastitoj produkciji, Remi Gaillard je poznat i kao odličan amaterski nogometaš, a svoju vještinu često prikazuje i u skečevima. Politički je aktivist i sudionik u mnogobrojnim reklamama. Gotovo sve skečeve, snimio je u svom rodnom Montpeilleru.

2

Foto: YouTube

Bez obzira na enormnu gledanost njegovih video uradaka nije ih htio komercijalizirati već je omogućio njihovo gledanje preko njegove web stranice i YouTubea.

S obzirom da nas već više od 15 godina nasmijava do suza prisjetimo se nekih njegovih ludorija:

Komentari