Rezultati natječaja za studentske domove u Zagrebu u 2019./2020.

Piše
Vedran Mikulić

Aug 16, 2019

Jutros su na stranicama SC Zagreb objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu za ak. godinu 2019./2020.

Pravo na smještaj ostvarilo je 6 580 studenata, a njih 3 046 ostalo je ispod bodne granice.  Bodna granica za smještaj u sklopu studentskih domova SCZG je 1365.

Privremena rang lista nalazi se na ovom linku. Bodovanje možete vidjeti vidjeti putem svojih osobnih web profila ovdje. Kao i uvijek, pristupate  sa svojim AAI elektroničkim identitetom, ovdje.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Temeljem rezultata natječaja svoju sobu možete rezervirati i online putem ovdje. Na ovaj način omogućeno vam je da izaberete paviljon i položaj sobe. Rezervacija nije obavezna, a pravo na useljenje možete ostvariti do 10. listopada 2019. godine.

Prigovori na rezultate upućuju se Povjerenstvu za prigovor Studentskog centra u Zagrebu, najkasnije 8 dana po objavi rezultata, isključivo preporučenom poštom, preporučeno na adresu: Studentski centar u Zagrebu, Povjerenstvo za prigovor, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb.

Za dodatne informacije vezane uz Natječaj za smještaj možete se obratiti Poslovnici za smještaj studenta na kontakte: Tel. 01 4593 570, 01 4593 582 ili na e-mail: poslovnica@sczg.hr.

Komentari