Rimmel predstavlja novu maskaru

Piše
Sponzorirani članak

Jun 13, 2019

Rimmel predstavlja novu Wonder’Luxe Volume maskaru za volumen i njegu trepavica.

Nova maskara iz WONDER franšize, za volumen i njegu trepavica. Jedinstvena mješavina četiri dragocjena ulja. Formula i dizajn su inspirirani njegom kose.

22

Nije tajna da maskara može promijeniti cijeli tvoj izgled. Zato ti Rimmel donosi novu maskaru s njegujućim uljima kako bi tvoj make up bio istovremeno raskošan i hranjiv. Znamo, znamo i nama je zvučalo nevjerojatno! Što očekujemo od maskare i što nam najviše smeta? Odgovor i nije tako težak volumen i wow efekt – i samo da nema onih dosadnih grudica!

3

Nova Rimmel Wonder’Luxe Volume maskara spaja tvoje želje i potrebe. Wonder’Luxe Volume maskara sadrži čak četiri ulja koja će nahraniti tvoje trepavice i spremiti ih za sve dnevne izazove.

U tvojoj novoj maskari kriju se ulje argana, marakuje, marule i kamelije. Već si sigurno puno puta čula za ova ulja kad je bila riječ o njezi kose, a sada ih možeš naći i u maskari te uz pomoć nje osnažiti svoje trepavice. Arganovo ulje poznato je po svom njegujućem djelovanju, ulje marakuje je snažan antioksidans koji štiti trepavice od lomova i pucanja, ulje marule oporavlja trepavice i daje im sjaj, a ulje kamelije obnavlja trepavice.

Nemoj nam samo vjerovati na riječ. Znali smo da će naše tvrdnje možda podići koju obrvu u nevjerici pa smo zato zamolili 121 ženu u dobi od 18 do 35 godina da isproba našu novu Wonder’Luxe Volume maskaru i zajedno s njima smo se oduševili rezultatima:

  • 100% je izjavilo da Wonder’Luxe Volume maskara daje trenutačan volumen trepavicama
  • 100% je izjavilo da Wonder’Luxe Volume maskara pojačava volumen
  • 100% je izjavilo da Wonder’Luxe Volume maskara daje duge, pune trepavice
  • 100% kaže da Wonder’Luxe Volume maskara daje guste trepavice

I sve su se složile da Wonder’Luxe Volume maskara njeguje, hrani trepavice i ne stvara grudice. Četkica Wonder’Luxe Volume maskare je lagano uvijena, tanka, s gustim dlačicama koje će obuhvatiti svaku trepavicu cijelom dužinom i naglasiti je. Ova maskara bi ti se mogla svidjeti na prvo mazanje! Novu Wonder’Luxe Volume maskaru možeš pronaći na svim Rimmel prodajnim mjestima.

Photo galerija (4 slika)

Facebook

Instagram

Komentari