Run like hell

Piše
Daria Bićanić

Sep 21, 2015

Reebok Challenge Club zajedno s Intersportom u rujnu organizira niz različitih treninga u gradu Zagrebu. U utrci s preprekama sudionike očekuje penjanje preko zidova, preskakanje lokvi vode, puzanje ispod žice i iscrpljivanje organizma do krajnjih granica. Ako ti baš to treba, sudjeluj i budi dio utrke Run like hell.

Reebok Challenge Club RUN LIKE HELL utrka s preprekama starta u subotu, 26. rujna. U utrci s preprekama na više od  3 000 metara natjecatelji će morati zaobilaziti različite fizičke izazove u obliku prepreka. Blato i prirodne prepreke na šumskoj stazi koje će biti sastavni dio utrke dovode do fizičkog i mentalnog kolapsa. Prepreke uključuju penjanje preko zidova, nošenje teških predmeta, preskakanje lokvi vode, puzanje ispod žice i preskakanje prepreka, slično kao kod vojnih treninga.

Utrka s preprekama samo je jedan od treninga koje organiziraju Reebok Challenge Club i Intersport. Ostala događanja na kojima možete pokazati svoju fizičku spremu jesu:

26.9. Running/OCR

3.10. Power Yoga

17.10. Les Mills

7.11. CrossFit

Voditelji navedenih aktivnosti su Ana Matejak i Tomislav Jurak, CrossFit L2 Coach. Sudjelovanje u utrci je besplatno, a prijava se vrši online putem.

Pobjednike utrka očekuju nagrade Reeboka i Intersporta kao i zajedničko fotografiranje na podiju.

Dođi na Maksimir u subotu i iskušaj granice svoje spreme u utrci koja je puno više od samog trčanja kroz zelenu maksimirsku šumu!

Foto: Reebok Challenge Club RUN LIKE HELL utrka s preprekama (fb)

Komentari