Salon za uljepšavanje “AME” nagradit će DVIJE naše čitateljice

Piše
x-ica tim

Nov 19, 2018

Salon za uljepšavanje “AME” nagradit će DVIJE naše čitateljice ekstenzijom trepavica ili make upom. Ali to nije sve…

Salon za uljepšavanje “AME” daruje popustom od 20% do kraja ove godine, SVE članice naše x-ice novim načinom iscrtavanja savršenih obrva, tehnikom nanoblading!

IMG_3598

Drage studentice i studenti, članovi portala x-ica.com, približavanjem Božićnih i novogodišnjih blagdana mi smo već prije tjedan dana započeli s darivanjem naših vjernih čitatelja.

Nakon prvog iznenađenja za dvoje naših članova koji su se upravo vratili s putovanja u Beč u kojem su uživali u izložbi poznatog francuskog slikara Claudea Moneta, evo novog lijepog dara kojim će dvije, ali i sve članice našeg portala, razveseliti Iva Grgurić vlasnica salona za uljepšavanje AME koji se nalazi u Zagrebu na adresi Babonićeva 45.

EKSTENZIJE TREPAVICA

Do nedavno, one su bile tajno oružje slavnih ljepotica iz showbiz industrije, no danas su pristupačne svakoj djevojci.

Za razliku od umjetnih trepavica koje uglavnom dolaze u obliku ljepljive trake koja se pričvršćuje uz sam korijen prirodnih trepavica, ekstenzije se lijepe pojedinačno, dakle jedna po jedna, na svaku od vaših prirodnih trepavica.

 IMG_3537

MAKE UP

Posebni trenuci traže stručan makeup prilagođen prigodi za koju se djevojka želi urediti.

NANOBLADING

Nakon Microblading obrva koje su prošle godine vladale u beauty svijetu, ove se godine pojavio novi trend nazvan nanoblading kod kojega se koristi jednokratni alat s nano iglama kojima se stvaraju izrazito fine “dlake” koje izgledaju poput pravih obrva.

Obrve su danas postale jako bitne i uz konturiranje, one su must have što je i logično jer su one okvir cijelog lica, otkrila nam je Iva koja se tijekom protekle dvije godine educirala kod najpoznatijih vizažista u regiji:

Borisa Čavline, Silve Stojanović, Dušana Lazića, Sandre Marković, te kraljice microbladinga Tatjane Damjanović u njezinom 22 Institutu u Ljubljani.

1

2

Drage djevojke, sve što trebate napraviti je da što prije, na našu mail adresu urednistvo@x-ica.com pošaljete mail sadržaja:

Ime i prezime, broj članske iskaznice portala x-ica.com, te kontakt broj mobitela.

DVIJE najbrže, najspretnije i najsretnije djevojke odmah ćemo razveseliti telefonskim pozivom i ponuditi im na odabir: ekstenzije trepavica ili makeup u salonu AME, a njihova imena i prezimena istoga dana objaviti na našem portalu i društvenim mrežama.

Odbrojavanje upravo počinje: 3… 2… 1… KRENI !!!

SRETNOOOO !!!

Ako ste, drage djevojke zainteresirane za iscrtavanje obrva najnovijom nanoblading tehnikom uz 20% popusta koji vrijedi do kraja ove godine, nazovite vlasnicu salona za uljepšavanje AME – Ivu Grgurić na broj mobitela:

098 171 3211

Komentari