Simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije

Piše
Petra Haleš

Jul 17, 2021

Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 30. rujna organizira 9. Simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije FARMEBS 2021.

Simpozij će biti održan uživo ili u hibridnom obliku (dijelom online, a dijelom uživo), a broj sudionika uživo ovisit će o tadašnjoj epidemiološkoj situaciji.

Kao i svih prethodnih godina, FARMEBS 2021 bit će posvećen svim aspektima istraživanja lijekova, kao i medicinsko-biokemijskoj dijagnostici, s tim da će ove godine u plenarnom predavanju poseban naglasak biti na COVID-19 cjepivima.

Organizacijski odbor poziva sve studente diplomskih i poslijediplomskih studija da prijave sažetke i prezentiraju rezultate svojih doktorskih, diplomskih i studentskih znanstvenih radova u obliku usmenih i posterskih priopćenja. Najuspješnijima će biti dodijeljene vrijedne nagrade i priznanja.

FARMEBS je uvijek izvanredna prilika za razmjenu mišljenja i iskustava, upoznavanje, druženje i povezivanje studenata različitih godina studija i studijskih programa te omogućuje povezivanje studenata i struke sa znanošću.

Više informacija o simpoziju, detalji o programu te poveznice za prijave sudjelovanja i sažetaka (rok 31.kolovoza 2021.) dostupne su OVDJE.

Komentari