Sjedište Erasmusa u Bruxellesu traži volontere

Piše
Lorena Sikavica

Mar 05, 2018

Jeste li razmišljali o ostvarivanju karijere u najvećoj europskoj studentskoj organizaciji, Erasmus Student Network AISBL, sa sjedištem u Bruxellesu? Zvuči kao odlična stavka u životopisu, ali i kao jedno novo zanimljivo iskustvo u profesionalnom usavršavanju.

Kako bi ojačali svoj rad u području promocije europske kulture kroz mobilnost, ESN AISBL traži dva volontera (17-30 godina) koja bi radila na organizaciji aktivnosti povezanih uz mobilnost, posebno u sklopu Europske godine kulturne baštine i sudjelovala u procesu razvoja projekata.

EVS projekt traje 12 mjeseci, od ožujka do ožujka, a ovim programom volonterima je pokriven put iz Hrvatske do Bruxellesa, smještaj, javni prijevoz, tečaj jezika te mjesečni džeparac od 200 Eura.

za FB objave (1)

Od volontera se očekuje određeno iskustvo s projektima i radom u volonterskim organizacijama, odgovoran i strukturiran način rada, poznavanje tematika vezanih uz kulturu, mlade i Erasmus + program, dok je znanje o ESN-u samo plus.

Detaljnije informacije potražite na stranicama ESN-a AISBL.

Kako biste se prijavili, pošaljite svoj CV i motivacijsko pismo na applications@esn.org najkasnije do 11. ožujka 2018. u 23:59 sati. Online sastanak putem Skypea održat će se ubrzo nakon roka.

Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno kontaktirajte ESN Hrvatska na info@esn.hr.

Komentari