Skoči u more, pogledaj film – prijave na BAFF Kampus

Piše
Petra Haleš

Jul 15, 2019

Ekipa Betina Film Festivala poziva te da im se od 4. do 8. rujna pridružiš u bajkovitoj Betini na otoku Murteru i ljeto ispratiš na filmski način – uz more, druženje i  hrpu filmova!

BAFF Kampus radionički je program Betina Film Festivala kroz koji ćeš sudjelovati na praktičnim radionicama i predavanjima vezanim uz teme iz svijeta filma. Osim što će se aktivirati tvoja kreativnost, istražiti način na koji gledaš film, upoznat ćeš se i s brojnim profesionalcima iz filmskog svijeta, ali i drugim filmašima i filmašicama.

Tko zna, možda baš u Betini, poput Renata Baretića dobiješ ideju za svoj sljedeći film ili pak upoznaš ljubav svog života. Nikad se ne zna stoga nemoj propustiti ovu sjajnu priliku da spojiš ugodno s korisnim te osvježen i pun ideja kreneš u novu školsku akademsku ili pak poslovnu godinu.

Prijaviti se možeš na desk@betinafilmfestival.com do 1. kolovoza (obavezna naznaka „BAFF KAMPUS“) s kratkim motivacijskim pismom, a sve ostale informacije o festivalu potraži na službenoj stranici: https://www.betinafilmfestival.com/.

Komentari