Spuštena je bodna granica za useljenje u studentske domove

Piše
Vedran Mikulić

Jan 31, 2020

Ponovno je spuštena bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi: 1 bod, do popunjena slobodnih kapaciteta.

Studenti koji će zatražiti pravo na useljenje po spuštanju bodne granice mogu useliti u studentske domove u roku od 5 radnih dana od dana dodijeljenog prava na smještaj u studentski dom. U protivnom smatrati će se da su odustali od smještaja u ak. god. 2019./2020. te će isto biti dodijeljeno drugome.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu trebaju obaviti liječnički pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice trebaju se osobno javiti u Poslovnicu za smještaj studenata (Savska cesta 25) radi rasporeda, koji će biti napravljen sukladno slobodnim kapacitetima u studentskim domovima.

Za dodatne informacije možete se obratiti Poslovnici za smještaj. Radno vrijeme: ponedjeljak – petak, od 8 do 15h.

Kontakt:
Tel.   01 4593 570, 01 4593 582
e-mail: poslovnica@sczg.hr

Ostvareni broj bodova u Natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2019./2020. studenti možete vidjeti na osobnom web profilu SCZG ili na konačnoj rang listi ovdje.

Komentari