Untitled

Stipendije Hrvatske narodne banke

Piše
Petra Haleš

Aug 24, 2019

Hrvatska narodna banka dodjeljuje ukupno osam stipendija u visini od 3.000,00 kuna neto mjesečno.

Hrvatska narodna banka radi potpore budućim, mladim stručnjacima, u skladu s poslovnim interesima i mogućnostima, u 2019. godini, dodjeljuje ukupno osam stipendija u visini od 3.000,00 kuna neto mjesečno za studente profila potrebnog za rad u Hrvatskoj narodnoj banci (četiri za studente informatike, dvije za studente matematike i dvije za studente ekonomije).

Uvjeti natječaja su sljedeći:

  • kandidat mora biti redoviti student informatike ili matematike ili ekonomije završene najmanje prve godine preddiplomskoga ili diplomskog studija; odnosno integriranoga preddiplomskoga i diplomskog studija
  • kandidat mora imati državljanstvo Republike Hrvatske.

Poželjni su studijski programi ili smjerovi programa koji se odvijaju na fakultetima / visokim učilištima na kojima se stječu kompetencije za obavljanje poslova sistem administratora, administratora baza podataka, mrežnih administratora, programera, ekonomista istraživača ili za poslove u kojima se traži sposobnost matematičkoga modeliranja i primjena analitičkih i numeričkih metoda odnosno onih koji su u skladu s funkcijama i poslovnim prioritetima Hrvatske narodne banke.

Na natječaj se mogu javiti i studenti koji su primatelji stipendije drugog stipenditora pod uvjetom da se, budu li odabrani, odreknu te stipendije ako imaju obvezu zapošljavanja kod drugog poslodavca.

Detaljne informacije o stipendijama potražite na ovoj poveznici.

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.