Što je vortex!?

Piše
x-ica tim

Oct 07, 2019

Riječ vortex je engleska riječ za vrtlog koji se nalazi u drugoj paralelnoj realnosti.

Da bih vam bolje pojasnila, dovoljno je da zamislite paralelnu realnost u kojoj se nalaze naši voljeni koji su otišli s ovog svijeta. Ili, paralelnu realnost gdje žive anđeli. Tu su, ali ih ne vidimo. Jer, oni su nefizička bića. Mi smo još uvijek fizička. U toj dimenziji ili stvarnosti nalazi se i vortex.

U vortexu se nalaze sve vaše želje koje ste jednom odaslali. Sve. Od prve minute vašeg rođenja! U vortexu se nalazi i naše nefizičko ja. Gledajte na vortex kao na jednu predivnu, drukčiju stvarnost. Naš je posao biti u vortexu. Naš je posao uskladiti se s vlastitim željama. Naš je posao naći sklad nas kao fizičkih bića s našim nefizičkim ja, jer mi smo neodvojivi. Iako mislimo da smo odvojivi.

Naše nam se nefizičko ja sve vrijeme obraća putem emocija. I, ako slušamo svoje emocije, tada znamo kako se uskladiti sa svojim nefizičkim ja i visokim vibracijama. Tada znamo kada smo u vortexu, a kada nismo. Naše nam emocije govore hoće li nam stići željeno ili neželjeno. Biti u vortexu znači biti radostan. Biti sretan. To je jedini i istinski cilj naše duše.

Sve što želite, želite samo iz jednog razloga: jer želite biti sretni i radosni.

I, mislite da ćete biti sretni i radosni kada dobijete ono što želite. I to je u redu. To je put. Doći će vrijeme kada ćete spoznati da vam ne trebaju materijalne stvari da biste bili radosni ili sretni. Naime, sreća nije izvan vas i ne dolazi tim putem. Ali, u to se morate uvjeriti sami… I hoćete, s vremenom.

I, zato vam od srca želim što više manifestacija u što kraćem roku da što prije spoznate poantu ove igre. I kao zaključak: ŽELI, a NE TREBAJ! Željet ćete! Da, uvijek ćete željeti, jer to je dio ove igre u kojoj rastete, mijenjate se i kreirate. Želja je također potrebna za ekspanziju. Bez želje ne bi bilo vortexa. I, zato je nemoguće ne željeti! No, spoznat ćete da ostvarenje želje nije uvjet za sreću, već proces kreiranja.

Sasvim je u redu željeti bolji automobil, veći stan, noviji mobitel, dobitak na lutriji. Nema tu ničega lošeg. To je sasvim prirodno u ovom našem fizičkom svijetu. Ali, dok zaista ne shvatite važnost otpuštanja, ova bi igra mogla biti naporna. Otpuštanje je najvažniji korak manifestiranja. Tijekom procesa otpuštanja shvatit ćete da vam ono što želite ne treba. I tada će vam stići tako što ćete to privući iz vortexa. No, neće vas samo oduševljavati ono što ste privukli.

Vas će iznova i iznova i više od same manifestacije oduševljavati spoznaja da ste kreatori kao i spoznaja da ste bili sretni i bez toga i da ćete biti sretni i dalje. Ovo je temelj vortex – učenja! O otpuštanju, najvažnijoj spoznaji u Zakonu privlačenja i najvažnijem koraku manifestiranja čitajte za tjedan dana.

Do tada vas ljubi vaša,

Ana

Komentari