Strobe light effect radionica

Piše
x-ica tim

svibnja 02, 2019

Na strobe light effect radionici izradi vlastiti rotirajući display.

U sklopu studentskog natjecanja Elektroboj, 6. svibnja u 16:00 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u dvorani S-20 održat će se radionica na temu Strobeshnik, a radionicu će održati Davor Cihlar i Tomislav Bošnjak.

Sudionici će imati priliku izraditi vlastiti LED Persistence of Vision display gdje će moći ispisati personaliziranu poruku koja se dobiva kombinacijom elektromotora i rotiranjem pločice koja sadrži ledice. Sudionici će nakon lemljenja i povezivanja komponenata moći mijenjati tekst koji se prikazuje na zaslonu putem daljinskog upravljača. Na radionicu se mogu prijaviti svi koji su zainteresirani na poveznici.

Elektroboj je jedinstveno studentsko natjecanje u izradi rješenja u području elektrotehnike, a cilj natjecanja je promoviranje i poticanje studenata da svoje ideje i maštovitost realiziraju na pravom projektu. Za više informacija o natjecanju, posjetite našu službenu i Facebook stranicu.

eSTUDENT je neprofitna studentska udruga osnovana 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu, projekte, radionice i inicijative vode sami studenti motivirani i voljni mijenjati okruženje u kojem žive na bolje.

Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz niz projekata, potpora te podizanje kvalitete studija. Udrugu danas čine studenti mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, broji preko 300 članova, a svake godine iznova organizira preko dvadeset projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske i regije.

Kontakti:
Ivana Bašljan
Voditeljica
Elektroboj, eSTUDENT
ivana.basljan@estudent.hr
099 2702 692

Komentari