Student X – aplikacija za studentske poslove

Piše
x-ica tim

Mar 18, 2019

Student X je novi studentski oglasnik. Prijava je brza i jednostavna kako za studente tako i za poslodavce.

Tko se sve može prijaviti odnosno registrirati?

Student se registrira unosom potrebnih podataka i nakon toga može s lakoćom pretraživati postojeće oglase poslodavaca. Ukoliko je zainteresiran, prijava za posao obavlja se klikom na „Prijavi se“ te se ona u istom trenutku prosljeđuje poslodavcu. Poslodavci se registriraju isto kao i studenti i mogu postavljati oglase, pregledavati prijave i jednostavno poslati povratnu informaciju potencijalnom budućem zaposleniku.

Kako je nastao i koliko već postoji?

Ideja nastanka javila se iz želje da se studentima omogući jednostavan i efikasan pregled aktivnih poslovnih ponuda. Proučavanjem mahom nepreglednih, zatrpanih grupa i stranica koje imaju sličnu namjenu javila se potreba za nečim modernim i lako dostupnim poslodavcima i studentima. Kako je navedeno, projekt je potpuno novi, stranica postoji manje od tjedan dana. Aktivno se radi na promociji Student X-a, trenutnih ponuđača poslova i privlačenju novih korisnika. Također konstantno se unaprjeđuje te se planira razvoj novih funkcionalnosti.

Koja vrsta posla se može pronaći na njemu?

Projektom je zamišljeno da se mogu pronaći sve vrste poslova. Trenutni  aktivni oglasi uključuju poslove iz područja: administrativnih zanimanja, dizajna i umjetnosti, instalacija, održavanja i popravaka, IT-a, telekomunikacija, managementa, marketinga, PR-a i medija, obrazovanja i znanosti, prodaje, sigurnosti i zaštite, turizma i ugostiteljstva.

Kakve su povratne informacije osoba koje su koristile Student X?

Kako je Student X još uvijek novi projekt nema razvijenog sustava povratnih informacija što se također planira razviti u vidu ocjenjivanja poslodavaca i zaposlenika. Međutim, svi trenutni korisnici zadovoljni su radom i idejom stranice, a poslodavci su isto tako voljni isprobati nešto novo o čemu najbolje govori 30-ak oglasa za posao objavljenih u posljednjih tjedan dana.

Što Student X pruža svojim korisnicima, a drugi oglasnici ne?

Ranije spomenuta brzina i jednostavnost registracije, pretraživanja, prijave, ponude i objave oglasa najvažnija je prednost Student X-a. Student može na svom profilu dodati CV, sliku, LinkedIn profil, a tijekom pretraživanja poslova može vidjeti sve podatke o poslodavcu i uvjete rada. Sve navedeno student treba napraviti samo jednom, a ne prilikom svake prijave na posao što smatramo da je velika prednost. Ti podaci prikazuju se poslodavcu uz prijavu za posao. Korištenjem aplikacije poslodavcu se omogućava da može upravljati objavljenim oglasima i na jednom mjestu imati pregled svih prijavljenih potencijalnih budućih suradnika.

Dodatno:

Planira se omogućiti studentu da odabere kategorije poslova za koje je zainteresiran kako bi poslodavci sami mogli poslati poziv i pozvati ga na pregledavanje oglasa i prijavu za posao.

Pozivamo sve poslodavce i studente da isprobaju Student X!

Adresa aplikacije je https://student-x.com.

Također se možete pridružiti i dati potporu na Facebook stranici https://www.facebook.com/studentxofficial gdje se svaki dan objavljuju najnoviji oglasi sa Student X-a.

Sva pitanja, pohvale i prijedloge može poslati na e-mail adresu: contact@student-x.com.

Komentari