Studenti odgovaraju: Evo kako zavesti kolegicu

Piše
Domagoj Vušak

Oct 23, 2015

Studenti su odlučili: Ovo su najbolji uleti kojima ćete osvojiti željenu kolegicu s fakulteta. Probajte pokoji, pa nam javite jeste li uspjeli…

Osvojiti kolegicu s fakulteta jedna je od najvećih motivacija za svakodnevni dolazak na predavanje. Znaju to svi muškarci koji su na fakultet išli s osmijehom ne razmišljajući o predmetu koji ih čeka, već o kolegici koja ih jedva primjećuje, a koja je bila njihov nedosanjani san.

Pitali smo studente kako zavesti kolegicu s fakulteta, a njihovi “uleti” dobro su nas nasmijali. Iako se ne smatramo zavodnicima, odlučili smo ocijeniti ulete koje ste poslali ocjenama od jedan do deset.

– Čuj mala, nijedan ti ne može kupiti onoliko koliko ti ja mogu obećati! – Kristijan.

Vrlo iskreno reći osobi da ćeš joj lagati više nego što i sama može zamisliti je zaista zanimljivo. Ako ulet ne uspije, uvjereni smo da će izmamiti osmijeh na licu onome koji ga prima. Naša ocjena: 10/10.

– Čujem da ti se sviđam – Filip.

Zanimljiv ulet koji vjerojatno neće postići puno, ali može započeti razgovor. U svakom slučaju, vrijedi probati. Naša ocjen: 4/10. 

– Poližeš prst, dotakneš joj majicu pa kažeš: “Idemo kod mene skinut tu mokru odjeću!” – Silvio.

Mi smo “umrli” od smijeha čitajući ovaj ulet. Definitivno je jedan od originalnijih i vjerojatno će nasmijati onog kome je namijenjen. Ovaj ulet naš je favorit. Naša ocjena: 10/10.

– Priđeš kolegici i pitaš: “Gdje ti je papirić?” – “Koji papirić?” – odgovara. -“Onaj iz kojeg si ispala, bombončiću.” – Antonio.

Možda pomalo otrcan ulet na koji će “pasti” kolegica koja još nije ozbiljno shvatila akademske obveze. Populacija koja bi mogla biti “pogođena” ovim uletom su definitivno brucošice, ali čini nam se kako će starije kolegice ipak okrenuti glavi i zakolutati očima. Naša ocjena: 3/10.

– Uleti joj s: “Mala! Oš dat sredim porodiljni?” Garantiram da pada! Ako ne od šarma, onda od glupog uleta. U svakom slučaju oborit ćeš je s nogu – Bojan.

Bojan je sve objasnio. Dobra šala može biti i dobar početak. Naša ocjena: 6/10. 

– Po načinu na koji me ignoriraš vidim da ti se sviđam. – Damir.

Stvarno ne znam kome bi mogli “prodati” ovakav ulet. Ako netko proba, neka nam javi rezultate. Nama ne izgleda obećavajuće. Naša ocjena 2/10.

– Priđeš plavuši i kažeš: “Volim plavo, pa makar ispod oka”. Pada sigurno, ako ništa drugo, onda zbog straha. – Filip

Ako si grubijan od dva metra i stotinjak kilograma, ovaj ulet bi mogao proći. Ako nisi, mogao bi ispasti smiješan. Pitanje je bi li ispao smiješan na pozitivan ili negativan način. Naša ocjena 3/10. 

– “Hej ljepotice, netko je prdnuo, idemo van?” – više studenata nam je poslalo ovaj. (Očito pali, op.a)

Ovaj ulet bi mogao nasmijati onog kome je namijenjen, ali postoji mogućnost da se protumači potpuno krivo. No, tko ne proba, ne zna. Naša ocjena: 3/10. 

– “Bok, kako si? Vidiš li mog prijatelja tamo? On želi znati misliš li da sam sladak.” – Andrej.

Ovisno o tome kako izvedete ovaj ulet, mogao bi biti dobar ili užasan. Ako ga predočite kao dobru zafrkanciju, mogao bi biti zanimljiv. Ako osoba kojoj pričate pomisli da ste ozbiljni, mogla bi pobjeći. Naša ocjena: 5/10.

– “Meni je tako mali da ti ne bi ni osjetila, a meni bi puno značilo!” – Ivan.

Ako ovo izvedete toliko dobro da vam kolegica povjeruje, moglo bi upaliti. Siguran sam da bi upalilo kada bi to zaista rekli iskreno. No, u ovom slučaju bi bilo bolje da ste vješti lažljivac. Naša ocjena 8/10. 

– “Potrošio bih te kao seljak poticaje” – Marko.

Iskreno da iskrenije ne može biti. Naša ocjena 9/10. 

– “Di ste ribe? Stigla mreža” – Ivan.

Dok je ovo nepogrešiv sustav u Dalmaciji, u Zagrebu će referenca imati slabiji učinak. Dodatni bodovi za uletače koji obuku mornarsku majicu i ulete s mrežom u ruci.  Naša ocjena 7/10. 

– “Ej, jesi čula za popuste na X-ici?” – Josip.

*Interna studija pokazuje da ovaj uspijeva u čak 98% slučajeva! Oduševljenje koje izazivaju naši POPUSTI povećava razine serotonina kod ženskih subjekata studentske populacije do razine koja ih čini nemoćnim pred tvojim zavodničkim vještinama. Ovo neće upaliti isključivo ako je nepopustljiva sponzoruša. Get it? Nepopustljiva. Naša ocjena: 10/10

Komentari