Studenti u iščekivanju zabave u SC-u

Piše
Lorena Sikavica

Oct 04, 2019

Zabavna događanja u zagrebačkom Studentskom centru već godinama privlače značajan broj studenata, a u ovom trenutku brucoši, ali i oni stariji, nestrpljivo iščekuju 6. izdanje Sveučilišne brucošijade, zakazano za 26. listopada 2019.

Uzmemo li u obzir činjenicu da je dosad bio najavljen samo nastup TBF-a, nema dvojbe da će, kao i prethodnih godina, nastati pomama za ulaznicama – jer mu se pridružuju Minea, Jakov Live i DJ Sasha Barthezz.

Popularna hrvatska pop pjevačica pridodat će Sveučilišnoj brucošijadi sasvim novu dimenziju. S hitovima višestruko nagrađivanima na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu – kao što su Vrapci i komarci, Uberi ljubicu, Mimo zakona, Rano i drugi – učinit će ovaj tulum ne samo vrckastim, nego i još poželjnijim.

Obećali smo da ćemo udovoljiti vašim različitim glazbenim ukusima, a to ćemo i ispuniti. Naglašavamo da ovo još nije kompletan lineup, niti je još kraj iznenađenjima. – poručuju organizatori.

Podsjetimo, događaj tradicionalno organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji sa SC-om. Od ove godine u organizaciji udružuje snage sa Studentskim zborom Fakulteta prometnih znanosti, Studentskim zborom Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Studentskim zborom Učiteljskog fakulteta i Studentskim zborom Medicinskog fakulteta.

Ulaznice su već neko vrijeme u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 25 kuna. Ako ih ostane, na dan održavanja Brucošijade pojedina će stajati 40 kuna.

Narednih se dana očekuju informacije o ostalim izvođačima na službenoj Facebook stranici Brucošijade, na Instagram profilu te na Facebook eventu, gdje će biti objavljeni i drugi relevantni detalji.

Komentari