Studentski dani zdravlja – Zdravlje u centru 2019.

Piše
Lorena Sikavica

Oct 14, 2019

Promotivno – preventivni program Zdravo sveučilište organizira druge po redu Studentske dane zdravlja – Zdravlje u centru 15. i 16. listopada u Studentskom centru od 11 do 16 sati.

Budući da je grad Zagreb najveće akademsko središte u Hrvatskoj, smatra se da je nužno studentima pružiti mogućnost da na jednom mjestu na zabavan način dobiju razne informacije o zdravlju, steknu određene praktične vještine koje im mogu pomoći te podignu svijest o važnosti brige za zdravlje.

Cilj je educirati studente o različitim aspektima zdravlja kako bi na vrijeme stekli pravilne životne navike i dobili potrebno znanje. U tom izrazito brzom, burnom i za brojne stresnom periodu života, često zaboravimo misliti na sebe te je važno znati kako si možemo pomoći. Ulaganjem u sebe sada, puno pomažemo svom tijelu i duhu za daljini život i izazove koji su postavljeni pred nas.

Osim što ćete s ovog događaja izaći s novim, važnim informacijama koje se tiču vašeg zdravlja, moći ćete i osvojiti neke od simboličnih nagrada koje su organizatori i donatori priredili za vas.

Više može pročitati na ovom linku.

Komentari