Studentski zbor priprema 5. izdanje Sveučilišne brucošijade

Piše
Lorena Sikavica

Oct 09, 2018

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji sa Studentskim centrom, priprema novo izdanje Sveučilišne brucošijade. Ista će se održati upravo u prostorijama SC-a, na ukupno 3 floora, a zakazana je za 27. listopada 2018. godine.

Svojevrsna dobrodošlica novim studentima, ali i zabava starijim studentima svih sastavnica zagrebačkog Sveučilišta, dodatno će doprinijeti i obilježavanju početka slavljeničke 350. akademske godine.

Studentski zbor kao krovno predstavničko tijelo studenata bavi se problemima s kojima se studenti susreću tijekom svog obrazovanja, a koji se najčešće tiču studentskog smještaja, prehrane, kulture i sporta. Međutim, naše djelovanje tu ne staje. Svjesni da je zabava itekako važan dio studentskoga života, još im jednom organiziramo priliku za izlazak s kolegama s cijelog Sveučilišta. U prvom redu činimo to kako bi se brucoši na samom početku akademske godine aklimatizirali u studentskim redovima te kako bi uz starije studente postali svjesni da je uz izvršavanje studentskih obveza moguće i opustiti se. – poručio je Nediljko Jerković, aktualni predsjednik Studentskog zbora.

Realizaciji petog po redu izdanja doprinosi Zagrebačka banka. Ovim partnerstvom dokazuje da kontinuirano pruža podršku upravo projektima mladih i za mlade, uz to što za njih kao korisničku skupinu nudi široku lepezu pogodnosti.

Narednih se dana očekuju informacije o izvođačima i ulaznicama na službenoj Facebook stranici Brucošijade te na Facebook eventu, gdje će biti objavljeni i drugi relevantni detalji.

Komentari