Studiraj ono što želiš

Piše
Sponzorirani članak

Apr 29, 2019

Bliže se upisi na fakultet. Što odabrati? U kojem gradu? Za svakog budućeg brucoša upravo ta pitanja predstavljaju ogromnu količinu stresa. Posebice ako baš onaj fakultet koji želiš, u baš onom gradu koji želiš, znači toliki financijski trošak da ti se želja čini nemogućom za ostvariti.

Fakultet biraj prema ambicijama

Upravo zbog toga i postoje PBZ Educa krediti da ti olakšaju plaćanje troškova studiranja i školarine. Zahvaljujući njima možeš birati fakultet na osnovi svojih preferencija, a ne na osnovi stanja na računu.

Kredit zvan fleksibilnost

PBZ Educa kredite mogu podignuti svi redovni ili izvanredni studenti koji su na faksu u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu. Kredit je u potpunosti prilagođen tvojim godinama i stilu života. Tako je njegova najveća pogodnost fleksibilnost. Možeš ga vraćati do 10 godina i ako želiš možeš koristiti poček – to je razdoblje tijekom kojega plaćaš samo kamatu, a možeš ga iskoristiti za jednu godinu otplate kredita.

Ti određuješ i točan datum na koji će ti se s računa skidati novci za otplatu kredita. Osim toga, PBZ Educa krediti su toliko fleksibilni da je glavnicu kredita moguće početi otplaćivati tek nakon završetka studija. Taman kad malo staneš na noge.

Ne plaćaš naknadu

Ako odlučiš podnijeti zahtjev za PBZ Educa kredit, svakako učini to do 30. lipnja u bilo kojoj PBZ poslovnici jer do tada ne moraš plaćati naknadu za obradu kreditnog zahtjeva. Neka ti faks iz snova postane stvarnost uz pomoć

Komentari