Studiranje uz “pametno klađenje”

Piše
x-ica tim

Nov 04, 2019

Većina studenata svoje studiranje financira raznim studentskim poslovima, a ovaj student svoj budžet popunjava pametnim klađenjem.

Ukoliko ste odmah poskočili na riječi „pametno klađenje“ savjetujemo vam da ovaj tekst pročitate do kraja i onda donesete svoj sud.

U redakciju nam se javio student Marko M. (puni podaci poznati redakciji) i ponudio nam jednu nesvakidašnju priču. I ne samo to, svojim sposobnostima želi pomoći i drugim studentima koji su ili pasivni ili aktivni kladioničari.

Najprije ćemo pismo našeg Marka objaviti u cijelosti:

„Poštovana redakcijo, kao vjerni pratitelj vašeg cijenjenog portala uočio sam da pored ostalog sadržaja, vrlo često objavljujete razne pogodnosti za studente prilikom kupovine roba i usluga kod vaših partnera. Ukoliko vam je interesantno za objaviti i ja bih se želio uključiti u vašu priču popusta za studente, ali na jedan sasvim drugačiji način, savjetima za pametno klađenje. Ako ste mislili da pametno klađenje ne postoji ja ću vam svojim primjerom dokazati suprotno. Naime, kroz dugogodišnje iskustvo u svijetu klađenja i na nagovor prijatelja odlučio sam svoje znanje, iskustvo i sposobnosti podijeliti s drugima i bar donekle pomoći svima koji se bilo pasivno, bilo aktivno bave sportskim klađenjem. Pitate se kako?  Vrlo jednostavno, svakodnevnim savjetima koji nisu proizvod moje mašte ili pukog naklapanja već su rezultat dugogodišnjeg praćenja i igranja. Nije mi želja od nikoga napraviti ovisnika o klađenju, već samo savjetima pomoći onima koji se često klade, a rezultati izostaju. Ukoliko vam je interesantna moja priča molim vas da mi se povratno javite kako bi vas i vaše čitatelje upoznao s detaljima onoga što ja radim i što nudim“.

Moramo priznati da nas je pismo zaintrigiralo i odlučili smo se naći s Markom i provjeriti o čemu se radi. U jednom zagrebačkom kafiću dočekao nas je simpatičan mladić, vedrog osmijeha i već nas je na prvu dobio. Odlučili smo napraviti intervju i na taj način više saznati o ovom mladiću i načinu na koji vam želi pomoći.

Marko je tko?

Ja sam student treće godine pmf-a, rođeni Slavonac iz Osijeka, vrlo dobar i redovan student, te zaljubljenik u sportsko klađenje.

Kada si ušao u svijet klađenja i jesi li „ovisnik“ ili samo pasivni igrač?

U svijet klađenja sam ušao još u srednjoškolskim danima, onako povremeno s prijateljima, ništa ozbiljno. Nikada nisam bio ovisnik nego sam više pomagao savjetima prijateljima. Veći sam zaljubljenik u analitiku, praćenje i prognozu rezultata nego u samo klađenje. Naravno, odigram i ja po koji listić.

a

Možeš li nam reći dali svoj studentski budžet možeš pokrivati samo sa klađenjem ili još nešto dodatno radiš?

Na početku sam kao i većina studenata radio svakakve studentske poslove pošto dolazim iz ne baš imućne obitelji i roditelji mi sigurno ne bi mogli financirati moje školovanje. Kada sam shvatio da uz puno manje truda mogu imati bolju financijsku situaciju sada samo od ovoga živim. Roditelji mi nemaju potrebu slati novac, što više, sada i njima mogu malo pomoći.

Ako smo te shvatili novac zarađuješ klađenjem i davanjem savjeta drugim kladioničarima?

Upravo tako. Kombinacijom jednog i drugog mogu reći da sasvim dobro živim, pokrivam sve svoje troškove i ne ovisim o nikome.

Ponosno nam pokazuje stanje svog računa…

b

Na koji način sve to funkcionira?

Vrlo jednostavno. Osoba koja želi biti dio moje mreže najprije mora na svoj mobitel skinuti aplikaciju Telegram. Nakon toga u tražilicu aplikacije potražiti moj profil @moneyline“. Od tog trenutka ste moj pratitelj i svakodnevno možete pratiti moje prognoze rezultata potpuno BESPLATNO i na njih ulagati svoj novac.

Naravno, najprije pratite moje prognoze bez igranja ili ulažite vrlo male iznose dok se ne uvjerite u moje sposobnosti. Nakon toga ulažete koliko možete, ali ipak vodite računa da ne ulažete zadnju kunu jer iskreno, nema 100% sigurnih oklada.

Ako nema sigurnih oklada kako onda garantiraš uspjeh?

Svi znamo da često kiksamo na famoznom jednom paru. Iznenađenja su uvijek moguća, ali ako je uspješnost mojih prognoza veća od 80% to znači da je uspjeh neminovan. Zato i navodim da me najprije par dana pratite i uvjerite se u moju statistiku predviđanja rezultata, a tek onda krenete sa samim uplatama.

Klađenje je live ili?

Da, za sada je samo live klađenje, ali uskoro će biti i drugih vrsta klađenja.

Naplaćuješ li ti svoje usluge ili je sve potpuno besplatno?

Postoje dvije opcije. Prva opcija je besplatna. Svaki dan objavim nekoliko prognoza i to je to, ali ukoliko želite biti ozbiljniji igrač za to trebate platiti. Zašto? Vrlo jednostavno, ja sam svakodnevno na internetu po 8-10 sati i to je moj posao. U stalnom sam kontaktu s nekoliko „jakih“ igrača s kojima svakodnevno razmjenjujem informacije, a sve u cilju što kvalitetnije prognoze.

Ponavljam, ukoliko se želite kladiti iz zabave na sitno onda je za vas besplatna verzija, a ukoliko želite zaraditi ozbiljan novac tu je opcija suradnje uz plaćanje.

Ok, recimo da želim ozbiljnije igranje. Koliko bi me to koštalo?

Ljudi koji igraju svakodnevno i za dosta velike iznose plaćaju mi mjesečno 200 eura, ali pošto sam i sam student i znam da je to veliki iznos za jednog studenta, mogu ponuditi svoje usluge za 50% jeftinije, tj. za samo 100 eura mjesečno.

Na koji način igrači koji žele platiti tvoje usluge mogu doći do tebe?

Vrlo jednostavno, trebaju mi se javiti na ovaj link i ukoliko su vaši registrirani članovi (studenti) samo mi trebaju u poruci (preko Telegrama) napisati ključnu riječ x-ica. Ta ključna riječ omogućava popust studentima. Nakon toga svu komunikaciju održavam direktno sa zainteresiranim studentom.

I za sam kraj, što možeš savjetovati studentima koji vole klađenje?

Najbitnije u klađenju je disciplina. Ako se možete, a morate, kontrolirati i biti dosljedni da ne ulažete više nego koliko ste spremni izgubiti, te ukoliko se striktno držite samo mojih uputa i prognoza, uspjeh neće izostati.

Nemojte dozvoliti da vam klađenje postane ovisnost jer nećete dobro proći. Odredite svoju mjesečnu banku koju ste spremni uložiti u klađenje i ni u ludilu taj budžet probijati niti za lipu. Ne nasjedajte na razne ponude oko silnih dojava, prijelaza i sl. Vjerujte to ne postoji. Ja svoje prognoze ne temeljim na dojavama već na suštoj statistici, svakodnevnom praćenju, razmjeni informacija i malo na intuiciji koju sam uspješno gradio svih ovih godina.

Dragi studenti ovo bi bilo sve od našeg Marka. Zaključke iz ovog razgovora izvucite sami. Nije nam namjera uvući vas u probleme već smo vam htjeli prikazati jednu dosta interesantnu priču. Koliko u njoj ima istine mi ne znamo i za ništa ne garantiramo, ali ako svakodnevno gubite novac na kladionici, pa makar i jednu kunu, pratite nekoliko dana našeg Marka pa će te vidjeti jeli ovo realno ili ne.

Ni u kom slučaju ne idite grlom u jagode već dobro promislite. Priča je vrlo zanimljiva, dečko je sasvim ok i sam je rekao da ništa nije 100%. Stoga, pamet u glavu i javite nam ako je bilo uspjeha.

Komentari