Traži se novi studentski pravobranitelj

Piše
Petra Haleš

Feb 21, 2019

Sveučilište u Zagrebu objavilo je javni poziv za kandidaturu za studentskoga pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu.

Pozivaju se svi studenti Sveučilišta u Zagrebu zainteresirani za obnašanje dužnosti studentskoga pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu da se prijave i podnesu kandidaturu sukladno ovom javnom pozivu.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, redoviti i izvanredni koji studiraju na preddiplomskom, diplomskom, integriranom preddiplomskom i diplomskom ili poslijediplomskom studiju (sukladno Zakonu o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, Statutu Sveučilišta i Studentskoga zbora).

Za studentskoga pravobranitelja može se kandidirati student koji je u posljednje dvije godine studija sakupio minimalno 60 ECTS bodova kao i student koji studira kraće od dvije godine.

Svi zainteresirani svoje kandidature trebaju poslati na e-mail: studentski.zbor@gmail.com zaključno sa srijedom, 27. veljače 2019. do 12 sati.

Prijava treba sadržavati:

  • životopis
  • plan rada za mandatno razdoblje od godinu dana
  • preslika indeksa ili neko drugo uvjerenje o sakupljenih 60 ECTS bodova u zadnje 2 godine ili potvrda o upisu na fakultet za studente koji studiraju kraće od dvije godine

Studentskog pravobranitelja Sveučilišta u Zagrebu bira Skupština Studentskoga zbora na mandat od godinu dana.

 

Komentari