TEDxUniversityofZagreb 2019.

Piše
Petra Haleš

Jun 12, 2019

Ovogodišnja TEDxUniversityofZagreb konferencija održat će se u subotu 15. lipnja u Kino Forumu Studentskom domu Stjepan Radić

TEDxUniversityofZagreb jedini je nezavisno organizirani studentski događaj u Hrvatskoj pod licencom TED-a (Technology, Entertainment and Design), već šestu godinu u nizu.

TEDxUniversityofZagreb prenio je priče više od 50 govornika, a njihovi se govori i danas prate i gledaju na društvenim mrežama, gdje ih je do sada pogledalo više od 200 tisuća ljudi.

Što Vas očekuje na Konferenciji?

Jedinstvena TEDx atmosfera koja okuplja entuzijaste, proaktivce i inovatore iz sasvim različitih područja koje povezuje interes za idejama vrijednim širenja. Ukratko, ako ste barem jednom imali prilike doživjeti TED govor na videu sada vam je prilika da isto osjetite uživo i još bolje, upoznate ljude slične vama koji sa znatiželjom gledaju unaprijed i traže kako ovaj svijet učiniti boljim.

Ovogodišnja TEDxUniversityofZagreb konferencija naslovljena je pod krovnom temom: UpToYou. Temu će zornije prikazati 7 govornika kroz sasvim različite djelatnosti: Željka Kamenov, psihologinja koja će predstaviti izazov obitelji s dvije karijere; prof. dr. sc. Velimir Srića koji će pričati o tome zašto je život igra i kako u igri pobijediti; Ana Robb ekološka aktivistica s pariškom adresom koja radi na projektu Zlarin otok bez plastikeIrena Radić Rossi najpoznatija hrvatska podvodna arheologinja koja će predstaviti projekt svjetski poznatoga brodoloma na Gnaliću; Luka Grgar, mladi student medicine koji je izumio kateter s ugrađenim antiseptikom; Paolo Zenzerović mladi inovator i edukacijski entuzijast u području robotike ispričat će kako pojednostaviti put do rezultata te Branka Vučetić Atletić, jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih mentorica odgovorit će nam na pitanje “Kako ostvariti svoj put do uspjeha kroz modu?”.

Komentari