Tomislav Vrbanec – Kako sam i po kojem principu birao poklone?

Piše
x-ica tim

Dec 04, 2018

Nerijetko budem zatečen kada nekome trebam nešto darovati. Ponekad prigoda olakša stvar, no što kada nije tako ili kada moram odjednom kupiti darove za više ljudi, kao sada, za blagdane? 

Iskreno, blagdansko vrijeme koliko je divno i čarobno, toliko zna biti i stresno, pogotovo ovaj dio dok traju pripreme.

Kada taj dio privedemo kraju, onda naravno, sve postaje lakše, počinje opuštanje i uživanje u predblagdanskoj i blagdanskoj čaroliji u društvu s dragim ljudima s kojima se tada družimo više i intenzivnije nego inače. No, do toga velikog finala, najprije treba riješiti darove.

Svake godine sam sebi obećam, kao zadatak, da ću o tome početi misliti već tamo negdje u mjesecu listopadu. Otprilike, kao u vrijeme studiranja kada sam čvrsto sebi obećao da ću uredno izlaziti na svaki kolkovij i prvi ispitni rok. Kako da ne, možda u nekom drugom životu.

Razlog se ne krije u nepoštivanju dogovora, već u nizu aktualnih situacija koje se odmah moraju riješavati i zbog kojih smo nerijetko primorani svoju čvrstu odluku ipak malo prolongirati. Tako sam ove godine do daljnjega odgodio realizaciju s popisa blagdanskih zadataka jer je tim Hrvatske Parfemske Kuće  radio na nečemu što već dugo želim napraviti.

Otvorili smo prvi Pop up store u Čakovcu.

No, to je jedna stvar manje za napraviti na mojoj check listi.  Sada mogu dalje.

I, kada sam to „skinuo“ s moje liste popisa sjetio sam se super dara za frenda koji voli red. Voli red u glavi, na poslu, ma u svemu. Odlično funkcionira na taj način i moram priznati da i na mene dobro djeluje, pa se često ugledam u njega pazeći da se što više i češće držim nekog reda. Odličan dar za njega je planer. Hm, možda i sebi nabavim jedan.

PLANER

Razmišljajući što dalje, pomislim da je dobro katkada se opustiti. Istina, imamo za to sve manje vremena, ali to ne znači da ne možemo koji puta koju minutu posvetiti i sebi. Kako?

Pa, nešto što možemo napraviti za sebe, a da ne iziskuje jako puno vremena. Masaža lica i to ona koju si možeš napraviti sam! I tako sam riješio još jedan dar za prijateljicu koja je uvijek jako zauzeta i nikada nema vremena. Masažer za lice, opušta i njeguje, a sve to za samo nekoliko minuta.

Juhu, još jedan dar manje!

Nisam ni izdaleka gotov s darovima, ali već znam da ću svojima kupiti dobru knjigu. Čitanje nikada nije prestalo biti IN. Bez obzira koliko vremena prođe od knjige do knjige, čitanje mi je prava razbibriga i opuštanje. Volim misliti da knjiga tako djeluje na sve. Ok, knjiga je sigurno na listi darova.

Ne znam kako kod vas, ali kada biram darove onda volim da osoba kojoj je dar namijenjen zna da sam kod odabira mislio upravo na nju. Zato sam ove godine odlučio omogućiti svima koji vole parfeme, da on ima upravo tu osobnu poruku. Ne mislim pritom samo mirisom, nego i doslovno.

PORUKE PARFEM

Svi mi biramo određene mirisne note jer nam se sviđaju ili nam nešto govore ili želimo da nekom pošalju neku poruku.

No, ovi koje nudi Hrvatska Parfemska Kuća za ove blagdane, uza sve nabrojano, mogu doslovno nositi vašu poruku i to na svojoj etiketi. Dovoljno je samo javiti se maliom ili preko naše FB stranice s tekstom poruke koju želite da bude na bočici parfema koji ste odabrali.

Dvije muhe jednim udarcem.

Budite drugačiji i ovim darom pokažite da mislite na onoga koga darujete.

Vaš parfumer,

Tomislav Vrbanec

Komentari