Tradicionalni humanitarni Snowhakl

Piše
Vedran Mikulić

Jan 04, 2019

Košarkaši dobrog srca igraju za štićenike Hrvatske zajednice laringektomiranih.

Snowhakl – košarkaški humanitarni turnir 3 na 3, u kojemu snage odmjeravaju ponajbolji sportaši Zagreba i okolice, ove će se godine održati po šesti put u Boćarskom domu. Riječ je o turniru humanitarnoga karaktera koji svake godine u vrijeme blagdana okupi 15-ak košarkaških ekipa koje se bore za naslov najboljega u SnowHaklu, a cjelokupni iznos uplaćenih kotizacija daruje se siromašnim zagrebačkim obiteljima.

Ove godine u turniru sudjeluju ekipe Business basketball league, nove lige u organizaciji SportMixte. Više informacija o prijavljenim ekipama možete saznati na službenim stranicama: www.bbl.hr

Tradicionalni humanitarni Snowhakl održat će se 12. siječnja 2019. godine od 11,00 sati u Boćarskom domu, Prisavlje 2, Zagreb.

Već pet godina SnowHakl dokazuje kako košarka može nositi humanitarnu notu, a sport biti jedan od načina pomoći potrebitima.

Svake godine SnowHakl turnir, donacijom prikupljenih kotizacija, olakšava egzistenciju odabranim pojedincima ili udrugama. U tom plemenitom duhu nastavljamo i u 2019. godini. Cilj je ovoga turnira da nas podsjeti da humanitarni karakter ne smije biti zaboravljen ni u jednom trenutku u kojem djelujemo, a društvene aktivnosti, poput ovog sportskog druženja, idealna su prilika za to – ističe Pere Markić, inicijator SnowHakl humanitarnoga turnira.

Ove je godine sav novac namijenjen Hrvatskoj zajednici laringektomiranih. Za sudjelovanje je potrebno uplatiti najmanje 150kn po ekipi (ali po vlastitom nahođenju možete i više 😉) na račun Zajednice:

ILICA 197, S.8, 10000 ZAGREB
PRIVREDNA BANKA ZAGREB
IBAN: HR4823400091110284354
OPIS PLAĆANJA: DONACIJA

Dokaz o uplati potrebno je poslati na snowhakl@sportmixta.hr ili pokazati na dan odigravanja turnira. Više detalja o turniru bit će objavljeno narednih dana na www.bbl.hr. Radujemo se druženju u humanitarnom duhu s vama!

Kontakt za prijave za Snowhakl: snowhakl@sportmixta.hr

Komentari