TTIP trilogija u finišu – Regulatorna suradnja

Piše
Ana Leko

Mar 30, 2016

Dvije radionice TTIP tematike su stvar prošlosti, a sad je na red došla Regulatorna suradnja – harmonizacija pravila koja određuju način na koji se dobra proizvode i distribuiraju.

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti organizirao je  dvije radionice koje se bave urnebesno zabavnom TTIP tematikom (opće informacije, geopolitički kontekst, implikacije provedbe stavki ugovora, ISDS….), a sad je vrijeme za finiš sa stilom.

Nakon prošlog susreta i suočavanja s ISDS-om spremni ste za nešto još morbidnije, a to se zove Regulatora suradnja – harmonizacija pravila/regulativa koja određuju način na koji se dobra proizvode i distribuiraju (između SAD-a i EU).

Radionica će se održati u četvrtak, 31. ožujka u 19 sati u Klubu studenata Fakulteta političkih znanosti.

Također, kako ne bi sve ostalo samo na sadržajnoj razini, u drugom djelu pričat će se o stanju trenutne anti TTIP kampanje (nacionalne i one na Europskoj razini), koji su postignuti uspjesi, ključni problemi, ciljevi, metode te područja borbe.

Predavanje će biti popraćeno video prikazima, za kraj vas očekuje veliki Kviz kojem slijedi druženje.

Radionice jesu tematski povezane no svaka se može odslušati i zasebno, a radionicu Regulatorna suradnja vodit će Jakov Kolak.

Sve detalje možete pronaći na Facebooku.

Komentari