Upoznajte pametni telefon Nokia 7.1.

Piše
Vedran Mikulić

Nov 12, 2018

Prvi pametni telefon s PureDisplay tehnologijom zaslona za superiorno iskustvo gledanja sadržaja i napredno snimanje uz ZEISS optiku.

HMD Global, dom Nokia telefona, predstavio je početkom listopada u Londonu Nokia 7.1. prvi pametni telefon s PureDisplay tehnologijom zaslona koja podiže ljestvicu video prikaza uz visoki kontrast, veću jasnoću i poboljšane boje.

2

Fantastični HDR zaslon uređaja Nokia 7.1. počiva u majstorskoj izradi, prekrasnom dizajnu i nudi napredne mogućnosti snimanja koje pokreće dvostruka stražnja kamera sa ZEISS optikom, uz koju ste sigurni da nećete nikada propustiti zabilježiti željeni trenutak.

Evo, što je o kameri, koja je ugrađena u model uređaja NOKIA 7.1 rekao Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global:

“Danas, kada se gotovo dvije trećine videozapisa u svijetu gleda na mobitelima mi smo odlučili ugraditi PureDisplay tehnologiju zaslona koja svima pruža vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja na pametnom telefonu.

Nokia 7.1. u realnom će vremenu pretvoriti SDR sadržaj u HDR iskustvo, što za njezine korisnike znači uživanje u HDR zabavi čak i kada je sadržaj snimljen drugačije.

Vjerujemo da je najbolja kamera ona koju nosite sa sobom pa smo zato dizajnirali novo iskustvo snimanja uz ZEISS optiku, s brzim auto fokusom koji omogućava tehnologija dvofazne detekcije za snimanje nevjerojatnih HDR fotografija.

Uzbuđeni smo što imamo prigodu predstaviti jedinstveno premium iskustvo u suradnji s najboljim partnerima i ponuditi vam pametni telefon koji se ističe u masi.“

Premium dizajn

U telefonu Nokia 7.1. dizajn se susreće s vrhunskom izradom i pruža kvalitetu, premium materijale i izradu koju očekujete od Nokia pametnog telefona.

3

Primijenivši dizajn tehnike koje se koriste u draguljarstvu i izradi vrhunskih satova, Nokia 7.1. nudi estetski ugodan kontrast različitih obrada metala koje se glatko spajaju u prekrasne detalje. Jedinstvena igra boja koja se postiže korištenjem loma svjetla u staklu postiže duboke, bogate i neutralne boje koje hvataju svjetlost i dubinu.

Nokia 7.1. odiše majstorskom izradom završnih detalja kao što je dvostruko anodiziran, precizno rezan aluminij obojenih rubova. Nokia 7.1. doima se većom no što jest kako bi vam pružila jedinstveno dizajniran telefon koji leži ugodno u vašoj ruci ili džepu.

4

Ovaj telefon prožima i dojam čvrstoće, zahvaljujući okviru od aluminija serije 6000 koji je u sredini od lijevanog metala. Čist, siguran i ažuran uz Android One

Nokia 7.1. pridružuje se Nokia pametnim telefonima iz Android One obitelji, te pruža visoko kvalitetni doživljaj softvera koji preporuča Google. Nokia pametni telefoni s Android One pružaju veliki prostor za pohranu i dugotrajnu bateriju, te dolaze s najnovijim inovacijama koje pokreće umjetna inteligencija, koje je razvio Google.

5

Nokia 7.1. tri će godine primati redovna mjesečna sigurnosna ažuriranja uz dvije godine ažuriranja operativnog sustava, što je zajamčeno Android One programom. Uz to, Google Play protect skenira sve aplikacije u telefonu kako bi bile sigurne od malwarea. To pomaže u klasifikaciji Nokia 7.1. kao jednog od najsigurnijih i najnaprednijih telefona na svijetu jer će ovaj uređaj uvijek biti ažuran zahvaljujući Google inovacijama kao što su Google Assistant i Google Photos s besplatnom neograničenom pohranom visoko kvalitetnih fotografija.

8

Pametni telefon Nokia 7.1. spreman je za Android 9 nadogradnju koja uključuje značajke umjetne inteligencije koje će vaš uređaj učiniti pametnijim, bržim i prilagodljivim vašem korištenju. Značajka prilagodljive baterije ograničava potrošnju baterije za aplikacije koje ne koristite često, a aplikacija Radnje predviđa što ćete učiniti kako biste brže ostvarili sljedeću radnju. Ove značajke pojednostavljuju korištenje uređaja i vaš doživljaj Androida.

O HMD Globalu

Sa sjedištem u Espoou u Finskoj, HMD Global Oy je dom Nokia telefona. HMD je proizvođač Nokia pametnih telefona s markom Nokia i telefona značajnih za različite potrošače i cjenovne rangove. S naglaskom na inovativnost i kvalitetu, HMD je ponosan ekskluzivni licencirani brand tvrtke za Nokia telefone i tablete.

Za daljnje informacije posjetite www.hmdglobal.com.

Komentari